Fysiek

Ons lichaam heeft energie nodig om optimaal te functioneren. Voldoende beweging, gezond eten, rust en ontspanning op z’n tijd zorgen ervoor dat ons lichaam in conditie blijft. Goed gezelschap en dingen ondernemen, dragen sterk bij aan onze lichamelijke vitaliteit.

U bent fysiek vitaal wanneer uw lichaam in staat is om voldoende energie te geven om activiteiten te doen, die u wilt doen, zowel in werk als privé.

Symptomen dat uw fysieke vitaliteit niet optimaal is, zijn onder andere vermoeidheid, pijn en ziekte, over- of ondergewicht en spijsverteringsproblemen. Eigenlijk zijn alle beperkingen die u ervaart op lichamelijk gebied indicaties, dat er werk aan de 'vitaliteits'-winkel is!

In vele Van der Valk Hotels zijn fitnesscentra en zwembaden, waar u als hotelgast lekker kan sporten met of zonder begeleiding. Elk hotel heeft zijn eigen huisregels en openingstijden, dus laat u goed informeren.
Soms zijn er Personal Training (PT) lessen te koop en is er fysiotherapie in het zwembad mogelijk.

In een aantal hotels (waaronder Tiel en Amersfoort) is er nog meer op het gebied van fysieke vitaliteit. Bekijk hieronder het aanbod.