Richting

Richting is een energieke en ambitieuze arbodienst met locaties door heel Nederland. Wij denken dat arbodienstverlening anders kan. Sterker nog: het moet anders, omdat het om mensen gaat. Ziekteverzuim kost het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks miljarden. Richting helpt met het verlagen én laag houden van de gemiddelde verzuimduur. Wij bieden een enorme schat aan ervaring in een sterk verbonden netwerk van topprofessionals. Betrokken professionals die weten wat mensen in beweging brengt op verzuim, inzetbaarheid en arbeidsomstandigheden.

Naast het begeleiden van werkgevers en medewerkers wanneer er sprake is van verzuim, adviseert Richting werkgevers ook over hoe zij verzuim kunnen voorkomen. In dit geval ligt de focus op preventie. Arbodienstverlening is dus tweeledig. Enerzijds komen wij in beeld wanneer een medewerker zich ziek meldt en adviseren wij in het re-integratieproces. Anderzijds proberen wij de situatie bij werkgevers in kaart te brengen en preventieve interventies in te zetten zodat verzuim onder medewerkers voorkomen kan worden.

Bij Richting werken we op basis van vertrouwen. We doen net dat stapje extra om werkgevers en medewerkers verder te helpen op verzuim, inzetbaarheid en arbeidsomstandigheden. We zijn een onafhankelijke gesprekspartner, geven feedback en staan hier zelf ook voor open zodat er een goede samenwerking ontstaat met werkgevers, medewerkers en collega’s.

Iedere situatie is uniek. Graag gaan we met u in gesprek over uw situatie en vraagstukken. Bekijk onze website voor meer informatie of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Richting

Arbodienst
Contactgegevens

Ruimtevaart 24
3824MX Amersfoort

T: 076 52 301 46

E: info@richting.nl Afspraak maken