Over ons

Dé plek om gezond te worden, gezond te zijn en gezond te blijven. Voor iedereen!

Onze visie

Om gezond te worden, te zijn en te blijven, moeten wij te werken aan onze vitaliteit. Van der Valk Vitaal ondersteunt u en maakt werken aan vitaliteit gemakkelijk. Binnen onze gastvrije omgeving hebben wij een breed scala aan professionals, zodat een multidisciplinaire aanpak heel gemakkelijk is.

Onze missie

Van der Valk Vitaal biedt vitaliteitsdiensten onder één dak aan. We ondersteunen in het proces van gezond worden, gezond zijn en gezond blijven in de bekende gastvrije omgeving van Van der Valk.

Vele Van der Valk Hotels hebben een goed geoutilleerde fitness en een zwembad. Veelal ook voorzien van wellness en beauty. Zo zijn de pareltjes hiervan wel te vinden in Hotel Tilburg Gilze Rijen en Hotel Apeldoorn de Cantharel.
Van der Valk Vitaal heeft verschillende locaties, met ook een fitnessclub en op iedere locatie specialisten die u helpen om gezond te worden, te zijn en te blijven.
Dit noemen wij Vitalenten; zij hebben een talent in vitaliteit. Denk hierbij aan een fysiotherapeut, diëtist, personal trainer en psycholoog.

Ambassadeurs

Met trots laten wij u kennis maken met onze ambassadeurs, John de Wolf en Patrick van Luijk.