Over ons

Welkom bij Van der Valk Vitaal. Dé plek om gezond te worden, gezond te zijn en gezond te blijven. Zowel voor bedrijven als voor het individu.

Onze visie

Om gezond te worden, te zijn en te blijven, dienen wij te werken aan onze vitaliteit. Van der Valk Vitaal ondersteunt u hierin en maakt werken aan vitaliteit gemakkelijk. Binnen onze gastvrije omgeving hebben wij een breed scala aan professionals verzameld, zodat u bij één bezoek aan diverse aspecten van vitaliteit kan werken.

Onze missie

Van der Valk Vitaal biedt diverse diensten onder één dak voor een vitale en energieke toekomst van mens en bedrijf. We ondersteunen in het proces van gezond worden, gezond zijn en gezond blijven in de bekende gastvrije omgeving van Van der Valk.

Van der Valk Vitaal heeft verschillende locaties. Op iedere locatie zitten diverse hoogwaardige specialisten die u helpen om gezond te worden, te zijn en te blijven. Dit noemen wij Vitalenten. Denk hierbij aan een fysiotherapeut, diëtist, personal trainer en psycholoog. Daarnaast beschikt iedere locatie over de gebruikelijke hoogwaardige restauratieve gastvrijheid en ontspanningsmogelijkheden die u bij Van der Valk gewend bent.

Onze locaties

Van der Valk Vitaal heeft verschillende specialisten onder één dak. Hieronder ziet u een overzicht van onze locaties.

Ambassadeurs

Met trots laten wij u kennis maken met onze ambassadeurs, John de Wolf en Hein Vergeer.

Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden. Afmelden is altijd mogelijk.