Patrick van Luijk

Deelnemen aan de Olympische Spelen, welke topsporter heeft deze droom niet? Bij Patrick van Luijk is deze droom werkelijkheid geworden. Hij is een oud-sprinter en tweevoudig Olympisch finalist. Hij won op het Europees Kampioenschap in 2012 Zilver op de 200m en pakte samen met het 4x100m estafette team voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis de Europese titel. Prestaties om trots op te zijn!

Na zijn topsport carrière heeft hij samen met compagnon Stans van der Poel het bedrijf BioCheck opgericht. BioCheck richt zich op duurzaam en snel herstel van burn-out en chronische vermoeidheid. Als je namelijk niet kan herstellen in rust, put je je energievoorraden uit. Daardoor raak je vermoeid! Hoe kan je dit verbeteren? Dit wordt bereikt door de focus te leggen op drie belangrijke pijlers: leer de juiste ademhaling, trainen binnen je belastbaarheid en inzicht in je eigen dagelijkse belastbaarheid. Oftewel Patrick wil er voor zorgen dat jij je lichaam weer in balans brengt, zodat je kunt herstellen in rust.

Daarnaast wordt de methode en e-health systeem door verschillende grote organisaties veelvuldig ingezet als preventief programma om beter belastbaar te blijven en uitval te voorkomen.

Patrick is ambassadeur van Van der Valk Vitaal! Hij weet als geen ander hoe je moet herstellen na intensief sporten. Zijn kennis en ervaring op dit gebied deelt hij dan ook graag met jou.