Maverick training

Maverick Training bestaat uit specialisten, personal trainers die door vallen en opstaan, leren en opnieuw proberen hun ervaring hebben opgedaan. Wij weten wat de valkuilen zijn, want wij zijn daar zelf ook geweest. Wij weten dat het soms zwaar en moeilijk is, dat hebben we zelf ook gevoeld. En samen met die ervaring komt een lading kennis mee die we hebben opgedaan in binnen- en buitenland. En juist daarom zijn wij de aangewezen trainers om u te helpen.

Zo vliegen we regelmatig specialisten in vanuit het buitenland die ons bijscholen en testen we onze eigen kennis door deze toe te passen op onszelf in onze eigen sportieve uitdagingen.

We werken uitsluitend op afspraak en bieden Personal Training en Groepstraining (max 10 personen per training) aan. Waarbij we ons niet laten leiden door willekeur, alle trainingen zijn van te voren samengesteld, getest en geoptimaliseerd om u elke training weer een level-up te geven om gericht naar jouw doel toe te werken.

Wij zijn er voor iedereen die zichzelf wil verbeteren, of u nu wil sterker wil worden of dat u wilt afvallen, wij zijn er van overtuigd dat we u kunnen helpen. We doen dit door onze wetenschappelijke kennis en ervaring over voeding en beweging aan u over te dragen en u daarmee te helpen een weg te banen in het sprookjesbos vol voedingshypes en trainingstrends. We leren u consequent en systematisch te trainen en willen u uitdagen om u volledige potentie te ontdekken.

Onze niet te stillen honger naar kennis maakt ons wie we zijn en die kennis willen we graag met u delen.

Meer informatie vindt u op de website van Maverick Training.

Maverick training

Personal training
Contactgegevens

Ruimtevaart 24
3824 MX Amersfoort

E: info@MaverickTraining.nl Afspraak maken