Yoga4you

Last van stress of van rug- of schouderpijn? Yogadocent Els Demoed van YOGA4YOU leert u te ontspannen door middel van zachte yoga oefeningen. Tijdens de yoga krijgt u handvatten die u in het dagelijks leven zou kunnen gebruiken bij momenten van stress en/of pijn.

Alles draait om aandacht

Hierbij draait alles om aandacht. `U bent waar uw aandacht is`. Doe iets met aandacht en u merkt het. Verschillende oefeningen - staand, zittend of liggend - zorgen dat u contact krijgt met uw lichaam. In het leren observeren en verwoorden, leert u signalen van uw lichaam te herkennen en de werking ervan op uzelf. En vandaar uit kunt u bewustzijn opbouwen. Uw contact met uzelf én anderen verandert in positieve zin. Hoe meer u bewust wordt, hoe meer u uw grenzen kunt aangeven en ziekte kan voorkomen.

De yogalessen

De yogalessen van YOGA4YOU worden afgestemd op de energie van de cursisten - waar is aandacht voor nodig? Heeft u fysieke, emotionele, mentale klachten? Er is een waarneemmoment - hoe gaat het met u? We doen voorbereidende /losmaak/opwarm oefeningen doen, een serie oefeningen vloeiend achter elkaar ( meditatief en op muziek). Verder wisselen zittende, staande of liggende oefeningen elkaar af en herhalen we enkele oefeningen van de vorige week. De lessen zijn geschikt voor jong en oud. Ook voor beginners!

Alleen door het zelf te ervaren weet u of yoga wat voor u is. Iedere yogadocent zal het accent ergens anders op leggen. U bent u eigen leraar, u weet wat goed is voor u. De keuze is aan u.

Op veel ontspannende momenten voor u!

Els Demoed van YOGA4YOU.
06-40 50 29 55
e.demoed@yoga4you.nl
www.yoga4you.nl

Yoga4you

Yoga
Contactgegevens

Ruimtevaart 24
3824 MX Amersfoort

T: 06-40502955

E: e.demoed@yoga4you.nl Afspraak maken