Yogavrij

Bouw nieuwe energie op met Easy Flow Yoga!

Iedere dinsdagavond geeft yogadocent Anita van de Wakker van Yogavrij Easy Flow Yoga en Vinyasa Flow yogalessen bij Van der Valk Vitaal in Amersfoort. Easy Flow Yoga kent een zachte en vrije benadering van de houdingen in een rustig tempo. De lessen zijn zowel inspannend als ontspannend door de afwisseling van ademhaling, dynamische en statische houdingen. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte ‘flow’, ondersteund door je ademhaling. Er is aandacht voor een stukje meditatie en mindfulness.

De Easy Flow Yogales is iedere keer weer anders en daarom heel geschikt voor gevorderden of voor mensen die één keer een les willen volgen. Door de rust en zachtheid van de Easy Flow Yoga oefeningen, is deze yogales ook ideaal voor u als u voor het eerst begint met yoga of wanneer u een fysieke beperking hebt.

Bent u zwanger? Dan kunt u deze les tot vlak voor de bevalling goed blijven volgen en is deze vorm van yoga ook echt een aanrader om uw energielevel krachtig te houden.

Muziek wordt op een functionele manier gebruikt om de practice te ondersteunen. In de les heeft u aandacht voor uw lichaam, uw ademhaling en kiest u tevens heel bewust voor ontspanning. Voel u yogavrij!

Vinyasa Flow: Mindful blijven ook als het fysiek uitdagender wordt

Vinyasa yoga is een meer dynamische, krachtige en actievere vorm van yoga. Vinyasa betekent ‘adem-gesynchroniseerde beweging’. De ademhaling is een essentieel onderdeel van deze yoga, omdat de bewegingen gesynchroniseerd met de adem worden uitgevoerd. De asana’s worden met elkaar verbonden in een aantal vloeiende bewegingen. De yogahoudingen (asana’s) gaan via verbindende bewegingen dynamisch in elkaar over op een in - en een uitademing. Mindful blijven ook als het fysiek uitdagend wordt. De lessen zijn wisselend intensief en uitdagend.

De les heeft een regelmatige doorgaande flow en is voor zowel beginners als meer gevorderden altijd goed te volgen. Iedere les is weer anders en daarom ook geschikt voor mensen die één enkele les willen nemen. De les heeft steeds een andere invulling maar altijd dezelfde structuur. Er is aandacht voor een stukje meditatie en mindfulness. U bouwt aan zelfbewustwording, gezondheid en kracht (zowel fysiek als mentaal) en ervaart meer evenwicht.

Muziek wordt op een functionele manier gebruikt om de practice te ondersteunen. In de les heeft u aandacht voor uw lichaam, uw ademhaling en kiest u daarna altijd heel bewust voor ontspanning. Voel u yogavrij!

Meer informatie vindt u op http://www.yogavrij.com

Yogavrij

Yoga
Contactgegevens

Ruimtevaart 24
3824 MX Amersfoort

T: 06-17841826

E: anitavdwakker@gmail.com Afspraak maken