Slaap

Locatie: Van der Valk Vitaal Tiel

Als u langere tijd slecht slaapt, moe wakker wordt, kan uw huisarts of medisch specialist verwijzen naar een slaapspecialist. Dat is een medisch specialist die zich heeft gespecialiseerd in slaapstoornissen. Bij de Slaapkliniek mag u veel tijd voor persoonlijke aandacht verwachten door een ervaren slaapspecialist. Een slaaponderzoek in onze kliniek combineert comfortabel slapen in een luxe kamer, met verpleegkundige zorg.

Tijdens het eerste consult met de medisch specialist in het goed bereikbare zorggedeelte van het Van der Valk Hotel in Tiel, worden uw klachten, het slaaponderzoek en mogelijk ook behandelopties besproken.
Om de slaap te kunnen onderzoeken, slaapt u een nacht met geavanceerde meetapparatuur, zogenaamde PSG apparatuur, dat een verpleegkundige bij u 'aandoet' voordat u gaat slapen.

U checkt in (vanaf 14.00 uur), dineert in het restaurant, gaat naar uw hotelkamer waar de verpleegkundige de PSG aandoet en gaat lekker slapen. De volgende ochtend, nadat u wakker bent geworden, doet u zelf de apparatuur af (heel gemakkelijk de pleistertjes losmaken) en legt u de apparatuur in de daarvoor bestemde bak.
U gaat lekker genieten van het ontbijtbuffet. Hierna komt u bij de specialist om de voorlopige uitslag en de vervolgstappen te bespreken. Meestal vindt een vervolgconsult plaats, maar dat kan ook veelal online plaatsvinden (ondersteund en beveiligd door onze ‘Videobutler’) of telefonisch of op onze poli in Tiel.

Natuurlijk kunt u bij het hotelbezoek uw partner tegen een kleine vergoeding meenemen.

Waarom Slaapkliniek

  • Meer persoonlijke aandacht door onze slaapspecialisten.
  • Lid ZKN en daarmee controle op hoge kwaliteit en veiligheid.
  • Korte wachttijden, niet voor de poli en niet voor de uitkomst van het onderzoek.
  • Volledig vergoed door alle zorgverzekeraars.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Slaapkliniek.