Bedrijfsfitness

Locatie: Van der Valk Vitaal Tiel, Vught en Amersfoort

Wij worden met z’n allen steeds ouder en werken daardoor langer door. Het is belangrijk dat dit zo plezierig en gezond mogelijk kan. Zeker in de uitzonderlijke situatie rondom COVID-19 is het van groot belang voldoende te bewegen. Regelmatige lichaamsbeweging stimuleert namelijk het immuunsysteem, is goed voor de conditie van hart en longen, houdt spieren, pezen en botten sterk en vermindert gevoelens van angst en stress.
Iedere werkgever wil daarom vitale medewerkers. Vitaliteit staat voor energie. Voldoende energie, voor thuis en op het werk. Hierdoor zal de productiviteit op het werk vergroot worden. Een sportende medewerker is dan ook productiever, fitter én verzuimt een aantal dagen per jaar minder. Fitte medewerkers zijn daarnaast creatiever en hebben meer plezier in hun werk.

Bij onze fitnessclubs bieden wij bedrijfsfitness aan. Op die manier kunnen uw medewerkers gezellig komen sporten in een huiselijke sfeer met top faciliteiten bij een van onze vestigingen. Wij nodigen u en uw medewerkers graag uit voor een gratis proefles op onze locatie. Kom vrijblijvend langs en ervaar zelf of de fitnessclub bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@vandervalkvitaal.nl.