Fitnessclub Amersfoort

Fitness

Fitness is een uitstekende manier om met uw lijf bezig te zijn. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zult u merken dat uw spieren sterker en uw silhouet strakker wordt. Bovendien krijgt u een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding. Hierdoor loopt u minder kans op blessures.

Het voormalige kantoorpand naast Van der Valk Amersfoort is verbouwd tot fitnesscentrum van formaat. De fitness is ingericht met moderne fitnessapparatuur van Matrix binnen een sfeervolle ambiance. Naast de gevarieerde fitnessapparatuur voor onder meer cardiotraining is er ook een krachtruimte voor wat extra uitdaging.

Fitnessleden

Eerder heeft u een bericht ontvangen over het feit dat door de overname van de club uw abonnement automatisch is omgezet naar een abonnement van Hotel Van der Valk Amersfoort. Tot het einde van dit jaar kunt u voor € 10 per maand blijven sporten. De sauna, zonnebank, groepslessen en kleedkamers zijn in verband met landelijke coronamaatregelen gesloten. De openingstijden blijven voor nu nog onveranderd.

Meer details omtrent de toekomst van de fitness zullen voor 1 december volgen, zodat u duidelijkheid krijgt omtrent de plannen en bijbehorende tarieven. U heeft de maand december vervolgens om u eventueel te beraden over uw sportieve toekomst bij de fitnessclub. Wat wij wel kunnen laten weten, is dat de fitness wordt verbouwd. De groepslessenzaal zal definitief verdwijnen en er worden minder fitnessapparaten terug geplaatst.

Hotelgasten

Gasten die verblijven in het hotel kunnen gratis gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten. U kunt zich aanmelden via de Front – Office van het hotel. Zorg dat u een handdoek meeneemt.

Aan- en afmelden

Wegens aanscherping van de coronaregels is er een verplichting om de 1.5 meter samenleving te allen tijde te handhaven. Om dit als hotel te kunnen waarborgen, dient u zich vooraf aan te melden bij de hotelreceptie. Hier ligt een intekenlijst van de aanwezige sporters, zodat er het maximum aantal van tien sporters kan worden gehanteerd. U dient na uw sportief bezoek de fitness te verlaten en u bij de hotelreceptie af te melden. U kunt de aan- en afmelding ook telefonisch aan ons doorgeven via 033 – 454 00 00, dit onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer.

Om toezicht te houden, heeft de directie van hotel Amersfoort beveiligde camerabewaking ingesteld. Deze beelden zijn niet toegankelijk en enkel ter beveiliging van het hotel. De camerabewaking heeft invloed op uw privacy, waardoor wij u onder meer via deze hiervan op de hoogte stellen.

Openingstijden

Wij zijn iedere werkdag geopend van 07:00 tot 22:00 uur
Op zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 uur

Meer informatie

E: fitness@amersfoort.valk.com

T: + 31 33 454 00 00

Fitnessclub Amersfoort

Fitness
Contactgegevens

Ruimtevaart 26
3824 MX Amersfoort

T: 033 - 3037744

E: amersfoort@fitnessclubnederland.nl Afspraak maken