Fitness Amersfoort

Fitness

Fitness is een uitstekende manier om met uw lijf bezig te zijn. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zult u merken dat uw spieren sterker en uw silhouet strakker wordt. Bovendien krijgt u een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding. Hierdoor loopt u minder kans op blessures.

Het voormalige kantoorpand naast Van der Valk Amersfoort is verbouwd tot fitnesscentrum van formaat. De fitness is ingericht met moderne fitnessapparatuur van Matrix binnen een sfeervolle ambiance. Naast de gevarieerde fitnessapparatuur voor onder meer cardiotraining is er ook een krachtruimte voor wat extra uitdaging.

Fitnessleden

Al onze huidige leden bieden wij per 1 januari 2021 het nieuwe lidmaatschap aan. De kosten hiervoor bedragen € 19.95 per maand en deze worden per automatische incasso geïncasseerd.

Indien u toch uw lidmaatschap wilt opzeggen, kunt u dat op eenvoudige wijze doen door een mail te sturen naar fitness@amersfoort.valk.com. Er wordt een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd. Daarnaast is het per 1 januari 2021 helaas niet meer mogelijk om uw lidmaatschap tijdelijk “te bevriezen”.

Hotelgasten

Gasten die verblijven in het hotel kunnen gratis gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten. U kunt zich aanmelden via de Front – Office van het hotel. Zorg dat u een handdoek meeneemt.

Reserveren

Reserveren via onze app is verplicht. De inloggegevens van de app worden individueel per mail toegestuurd. Wij hanteren een tijdsslot van 1 uur, waarbij maximaal 2 blokken vooruit mag worden gereserveerd. Bij binnenkomst dient via de aangegeven QR code een registratie met gezondheidscheck te worden ingevuld.

Vanuit het RIVM zijn enkele richtlijnen opgesteld waar iedereen zich aan moet houden:

  • Sporten mag alleen op 1,5 meter afstand van anderen. Dit gebeurt individueel. Of in groepsverband met maximaal 2 personen;
  • In onze fitness mogen maximaal 20 personen aanwezig zijn, zodat de 1,5 meter regel altijd in acht kan worden genomen;
  • Het gebruik maken van een handdoek is verplicht;
  • Kleedkamers en douches zijn gesloten. Kluisjes zijn wel beschikbaar;
  • Binnen het hotel is het dragen van een mondkapje verplicht. Deze mag echter tijdens het sporten af worden gedaan.

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 7:00 tot 22:00 geopend.

Toezicht

Om toezicht te houden, heeft de directie van hotel Amersfoort beveiligde camerabewaking ingesteld. Deze beelden zijn niet toegankelijk en enkel ter beveiliging van het hotel. De camerabewaking heeft invloed op uw privacy, waardoor wij u middels dit bericht hiervan op de hoogte stellen.

Gedurende dat de fitness open is zal er camera bewaking aanwezig zijn. In geval van nood bevind zich in de fitness een noodknop.

Meer informatie

E: fitness@amersfoort.valk.com

T: + 31 33 454 00 00

Fitness Amersfoort

Fitness
Contactgegevens

Ruimtevaart 26
3824 MX Amersfoort

T: 033 - 3037744

E: fitness@amersfoort.valk.com Afspraak maken