Na een massage weer volop in beweging

24 juli 2019

Geschreven door Body-Life massage

Beweging, een begrip dat op veler manieren is uit te leggen. De ontwikkelingen in de maatschappij zijn volop in beweging en dat levert behoorlijk veel stress op. We doen ons uiterste best om alle vooruitgangen bij te houden en we merken dat we weinig tijd hebben om alle veranderingen tot ons door te laten dringen. Voordat u het weet staat er weer een nieuwe ontwikkeling voor de deur. En het is een must om aan alle trends mee te doen.

Deze bewegingen, kunnen blokkerend werken op ons fysieke lichaam. Dit betekent dat door stress en lichaamshouding, spieren verstijven in ons lichaam. Enerzijds komt dit door eenzijdige bewegingen of sterker nog helemaal niet bewegen. Denk bijvoorbeeld aan het werken met computers, mobiele telefoons en zitten/hangend op de bank kijken naar televisie.

Met DMT© massage, door een Van de Bilt opgeleide masseur worden alle spieren en vaste weefsels los gemasseerd. Op deze manier krijgt u uw beweging weer terug in het lichaam. Alle systemen in uw lichaam worden aangesproken zodat uw lichaam op het fysieke en mentale niveau weer terug in beweging komt.

Ook zin in een uur ontspanning?

We nodigen u uit om bewust te worden hoe je lichaam aanvoelt door een massage te boeken bij Body-Life massage bij Van de Valk Vitaal Amersfoort. Ervaar zelf welke ontspanning een massage voor u kan geven.