Forever young

27 mei 2019

Met een egale, gladde huid oud worden, dat lijkt ons allemaal wel wat.
En als je de mooie beloftes van cosmeticamerken mag geloven, is dat rimpelvrije complex binnen handbereik. Breng wat van product A aan en word instant 10 jaar jonger! Zou mooi zijn toch?

We willen er zo graag in geloven. Helaas gaan echte rimpels alleen weg door injectables of een facelift. Er is gelukkig wel veel aan te doen om rimpels uit te stellen. De een is door goede genen gezegend met een mooie huid, de ander zal er iets meer aan moeten doen.

Tips voor een gezonde huid

De zon is verantwoordelijk voor ongeveer 80% van de huidveroudering. Breng daarom standaard na je dagcreme een spf aan.
Vitamine C in huidverzorging zorgt voor de aanmaak van collageen, dit verstevigt de huid. Staat het ingrediënt in het 1/3 deel van de ingrediëntenlijst? Dan zit er voldoende van in om zijn werk te doen.

Je levensstijl heeft ook veel invloed op je huid. Zorg je goed voor jezelf? Dan zul je dit terugzien aan je uiterlijk. Kijk bijvoorbeeld eens naar Jennifer Lopez. Bijna 50 jaar en ze is fitter en stralender dan menig twintiger. Ze leeft gezond door niet te roken, zonnebaden, weinig alcohol te drinken, op te passen met suikerrijk eten/drinken en voldoende slaap te krijgen. Natuurlijk heeft JLO haar jeugdige uitstraling mede aan haar moeder te danken, maar haar sportieve, gezonde levensstijl is zeer zeker niet uit te vlakken.

Willen we die rimpels uitstellen en in het geval van ouderdomsvlekken zelfs voorkomen, volg dan deze tips op!