Het platform www.ikstartvitaal.nl

Wij vinden vitale medewerkers belangrijk omdat ze bevlogen en tevreden zijn.
Vitale medewerkers resulteren in een lager ziekteverzuim. Van der Valk Vitaal streeft er naar het bedrijfsleven in Nederland gezonder te maken met medewerkers die gezond worden, gezond zijn en gezond blijven. We willen uw bedrijf ontzorgen bij het opzetten en uitvoeren van een vitaliteitsbeleid binnen uw organisatie. Dit kan binnen onze vitaliteitscentra waar wij specialisten onder één dak aanbieden, maar wij kunnen ook onze diensten bij u op locatie aanbieden. Met onze partners samen garanderen wij een landelijke dekking.

Zoveel mensen, zoveel wensen, bij Van der Valk Vitaal maken wij graag een op maat gemaakt programma voor uw medewerkers. Onze programma’s kunnen de volgende elementen bevatten:

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
Een Preventief Medisch Onderzoek laat zien hoe het met de gezondheid van uw medewerkers is gesteld. Het onderzoek kan inzicht geven over het uithoudingsvermogen, mate van fysieke en mentale stress, cholesterolgehalte, de bloeddruk, lichaamsverhouding en hartslag van uw medewerkers. Op basis hiervan krijgen de medewerkers een individueel rapport met persoonlijk advies om hun gezondheid te verbeteren. Voor u als organisatie krijgt u middels een uitgebreide geanonimiseerd groepsrapport een objectief beeld van de gezondheid van uw organisatie. Ook krijgt u inzichtelijk hoe het ervoor staat met de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

De voordelen van een Preventief Medisch Onderzoek

  • Preventie van beroepsziekten en arbeid gebonden aandoeningen bij werknemers;
  • Bewaken en bevorderen van gezondheid bij werknemers ook in relatie tot het werk;
  • Bewaken en verbeteren van het functioneren van medewerkers;
  • Verbeteren van de arbeidsvreugde en vermindering van de werkdruk.

StartVitaal
Met ons online platform StartVitaal kunnen uw medewerkers online aan zijn of haar vitaliteit werken. Op het platform heeft iedere medewerker zijn of haar eigen persoonlijke ‘kluis’ die altijd bereikbaar is waar alle gegevens over de vitaliteit in staan. Aan de hand van een vragenlijst, preventief medische onderzoek of gezondheidsscan komen er resultaten naar voren die de medewerker helpt om vitaal te worden, te zijn en te blijven.
Aan de hand van de resultaten kan uw medewerker zelf bepalen welke stappen hij of zij wil ondernemen. Daarnaast kunt u als werkgever de vooruitgang monitoren en krijgt u grip op de vitaliteit binnen uw bedrijf.

StartVitaal voldoet aan alle EPD-normen en is maximaal beveiligd voor privacy en is een samenwerking met het platform JOHAN.
Bezoek hier ons platform van StartVitaal.

Lezingen en workshops
Met een breed aanbod aan specialisten kunnen wij ook een breed aanbod lezingen en workshops bieden. Wilt u uw medewerkers enthousiast maken om aan hun eigen vitaliteit te werken?
Wij kunnen dit voor u verzorgen, we bieden inspireerende lezingen en workshops over de volgende thema’s:

  • Stress en burnout
  • Voeding
  • Vitaliteit
  • Gezonde leefstijl workshop
  • Persoonlijk leiderschap
  • Bewegen

Wilt u ook vitale medewerkers? Neem dan contact met ons op via info@vandervalkvitaal.nl.

https://youtu.be/OEazQVi06Hk

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en trends met betrekking tot vitaliteit? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief! U krijgt één keer per maand een nieuwsbrief met interessante artikelen die uw bedrijf helpen vitaal te worden.

Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden. Afmelden is altijd mogelijk.