Voor bedrijven

Wij stimuleren bedrijven om hun medewerkers fit en vitaal te houden door het faciliteren van diverse vitaliteitsdiensten. Alles onder 1 dak, met de hospitality zoals u die gewend bij van Van der Valk. Ons Vitaal Lab is hierbij het startpunt. Hiermee brengen we de huidige vitaliteit van de medewerkers in kaart en geven wij direct adviezen hoe gezond te worden, te zijn en te blijven. Na afloop krijgt de werkgever een anoniem groepsrapport met adviezen om de vitaliteit van zijn organisatie en medewerkers te verbeteren. Dit zorgt niet alleen voor bevlogen en tevreden medewerkers, maar ook voor minder ziekteverzuim.

Vitale en blije medewerkers

Uiteindelijk helpt een PMO om vitale medewerkers te krijgen. En vitale medewerkers zijn de basis van een gezonde en succesvolle organisatie. Medewerkers die lekker in hun vel zitten, presteren beter, hebben meer energie en zijn minder vaak ziek.

Wilt u ook vitale medewerkers? Neem dan contact met ons op via info@vandervalkvitaal.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en trends met betrekking tot vitaliteit? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief! U krijgt één keer per maand een nieuwsbrief met interessante artikelen die uw bedrijf helpen vitaal te worden.

Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden. Afmelden is altijd mogelijk.