LTC Training

Partner voor ontwikkeling van mens en organisatie

LTC Training verzorgt al 25 jaar coaching, trainingen en verandertrajecten voor mensen, teams en organisaties. In onze aanpak vinden wij het belangrijk te leren luisteren naar intuïtie, naar de signalen die het lichaam geeft en deze diepere intelligentie te benutten. Wij nemen mensen mee in de leefgebieden: lichaam, hoofd, gevoel en zingeving. Naast de gevoelswereld oefenen wij ook effect uit op cognitief- en gedragsniveau. Onze programma’s zijn onderzoekend. Wij zetten mensen aan het denken, schudden ze los. Dat doen wij op een praktische en inspirerende manier. Een kant-en-klare oplossing ga je van ons niet krijgen. Wel handvatten, een spiegel en een richting. Wij brengen een beweging op gang die de gevoeligheid en het bewustzijn vergroot en denkkaders verruimt. De bereidheid om zelfregie te nemen is groot.

Waarmaken

Wetenschappelijk onderzoek van de Rijksuniversiteit van Groningen en doorlopende klanttevredenheids-onderzoeken bewijzen het LTC-effect. Ook op langere termijn. Mensen worden zich bewust van eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Hervinden de balans, hebben meer zelfvertrouwen en staan open voor hun omgeving.

Landelijke dekking

Met ruim 25 ervaren professionals bieden wij een landelijke dekking. Deze professionals doorleven wat ze overdragen én beschikken over een hoge mate van (organisatie)sensitiviteit. In onze aanpak maken we gebruik van principes uit: Haptonomie, Lichaamswerk, Groepsdynamica, Veranderkunde, Bedrijfskunde en Systemisch werken.

Lees meer over ons op www.ltctraining.nl of bel voor een persoonlijk gesprek 088 422 94 22.

LTC Training

Coaching & training
Contactgegevens
E: info@vandervalkvitaal.nl Afspraak maken