Reserveren
Neem contact op
+31 344 88 10 00

Vitalmindz

Waarom wij doen wat we doen

Bij Vitalmindz hebben we maar één doel: mensen begeleiden naar een vervullend, gelukkig en succesvol leven. Wij zijn een organisatie met coaches en psychologen die met name werknemers en werkgevers dé handvatten kunnen aanreiken om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Wij geloven er namelijk in dat iedereen een unieke kracht bezit en dat die kracht met een beetje hulp kan worden ingezet voor eindeloze mogelijkheden op het gebied van werk- én privéleven!

Niet alleen helpen wij organisaties om hun werknemers mentaal vitaal te houden, maar zorgen wij er ook voor dat werknemers met burn-out klachten snel weer duurzaam inzetbaar zijn. Ben je geen werknemer of werkgever? Ook dán kun je bij ons terecht om te ontdekken wat jouw unieke kracht is en leren hoe je die het beste kunt benutten voor een vervullend, gelukkig en succesvol leven!

Hoe wij doen wat we doen

Wij gaan direct op ons doel af, houden van korte lijnen en denken graag mee. Wij krijgen energie van het geven van nieuwe inzichten en handvatten om mensen te stimuleren hun zelfredzaamheid te versterken. Daarnaast streven wij ernaar om het iedere dag beter te doen dan de dag van gister. Regelmatige nascholing van onze coaches en psychologen staat hoog op de agenda. Ook zorgen wij ervoor dat wij constant op de hoogte blijven van de nieuwste digitale innovaties die ingezet kunnen worden voor het herstel en de persoonlijke groei van individuen. Zo maken wij niet alleen gebruik van reguliere face-to-face gesprekken en trainingen, maar zetten ook e-health modules en zelfs Virtual Reality in voor het behalen van snelle, meetbare en blijvende resultaten.