Neem contact op
+31 344 88 10 00
Reserveren

Vitaliteit met DNA

Wij willen dat mensen zo lang mogelijk gezond kunnen blijven leven. Tegenstrijdige voeding en lifestyle adviezen, onpersoonlijk en niet wetenschappelijk onderbouwd… Tijd voor verandering! Daarom bieden we een preventieprogramma op basis van genetische aanleg. Het DNA onthult specifieke behoeften van het lichaam. Hieruit ontstaan persoonlijke aanbevelingen om lifestyle aan te kunnen passen aan deze behoeften. Om te zien of genetische aanleg zich tot een acuut aandachtspunt ontwikkelt, bieden we verschillende vingerprik bloedtesten. Onze app zorgt ervoor dat persoonlijke adviezen en praktische tips altijd en overal beschikbaar zijn. Wij willen het mensen zo gemakkelijk mogelijk maken om inzicht te krijgen in de werking van hun eigen lichaam. Waardoor ze zich bewust kunnen worden van de invloed die ze zelf uit kunnen oefenen op hun gezondheid.

Persoonlijke DNA Lifestyle Analyse

Het DNA onderzoek bevat meer dan 120 genetische variaties. Alle genen die we meten bevatten de meest betrouwbare genetische markers met een wetenschappelijk aangetoond effect. Daarnaast is het belangrijk dat de gegevens veilig en volledig anoniem zijn en blijven. Het ISO gecertificeerd Europees laboratorium krijgt geen inzicht in de persoonlijke gegevens.

Bloedonderzoek voor de juiste actuele status van uw lichaam

Wanneer de resultaten van het DNA onderzoek binnen zijn, zullen wij de passende bloedtest voor de deelnemers selecteren. Het bloedmonster kan zelfstandig afgenomen worden door middel van een vingerprik. De bloedsamples worden eenvoudig naar ons teruggestuurd en de actuele status wordt bepaald. Zo kunnen we zien of de genetische aanleg zich tot acute aandachtspunten heeft ontwikkeld. Vervolgens adviseren wij om de genetische risicopunten met een periodiek bloedonderzoek te blijven controleren.

VitalApp, bewustwording en gedragsverandering.
Persoonlijk, altijd en overal

Ons menselijk brein kan niet alles onthouden. Sterker nog, uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat we 90% vergeten van wat we eenmalig horen of lezen en daarna niet toepassen. Daarom vinden we het belangrijk dat we, na het opsturen van het DNA boekwerk, deelnemers blijven inspireren en prikkelen om een de slag te gaan met het optimaliseren van hun lifestyle.

Deze mijnlabtest.nl meting is te boeken bij Van der Valk Vitaal. Voor een afspraak meldt u zich aan via vitaal@vandervalkvitaal.nl onder vermelding van ‘mijnlabtest.nl’.

Lijdt u misschien aan een intolerantie voor voedingsmiddelen?

Kom er zelf binnen 40 minuten achter met de FoodDetective van Mijnlabtest.nl

Opgeblazen gevoel na nuttiging van een lunch of diner? Moe op bepaalde tijdstippen van de dag? Hoofdpijn zonder duidelijke reden? Het zijn allemaal symptomen van intolerantie voor voedingsmiddelen.

FoodDetective™ is een zelftest op intolerantie van 59 frequent gebruikte voedingsmiddelen. De test kunt u eenvoudig thuis uitvoeren. U hoeft geen arts te bezoeken of soms lange tijd de uitkomsten van het laboratoriumonderzoek af te wachten. De FoodDetective™ voert u in een handomdraai uit, en met de meegeleverde informatie kunt u de procedure stap voor stap uitvoeren. De resultaten heeft u binnen 40 minuten.

De FoodDetective is voor € 95,90 te koop bij Van der Valk Vitaal.