Reserveren
Neem contact op
+31 344 88 10 00

Sensiks zintuigactivatie

In de verte voorbijglijdende masten van zeilboten, gadegeslagen vanaf een prachtige baai in de Costa Brava. Het geluid van krekels bij een betoverende zonsondergang in de glooiende heuvels van Toscane…

De kracht van zintuigactivatie

Dat Van der Valk Vitaal een absolute voorloper is op het gebied van zorgtechnologie, bewijst zij wederom met het integreren van de SENSORY REALITY POD in haar vitaliteitspakket. Deze multi-sensorische interactieve belevingscabine ontwikkelt door SENSIKS, spreekt alle vijf de zintuigen aan in een totaalbeleving (zintuigactivatie). Zintuigactivatie kan worden ingezet bij traumaverwerking, dementie en stressbestrijding en draagt bij aan een verhoogde kwaliteit van leven van patiënten en verzorgers in de medische sector.

De SENSORY REALITY POD kan optioneel uitgerust worden met een Virtual Reality Bril om een extra dimensie toe te voegen aan de beleving. Door middel van gekoppelde bio/neuro feedback systemen kunnen organische reacties zoals wijzigingen in hersengolven, hartslag, HRV & huidgeleiding worden gemeten tijdens de beleving.

Hiermee kan precies gemeten worden op welke impulsen de reacties plaatsvinden, waardoor het systeem de gebruiker steeds beter leert kennen en de emotionele staten van de gebruiker kan bepalen en beïnvloeden.

Binnenkort beschikbaar!