Reserveren
Neem contact op
+31 344 88 10 00

Livit

Vrij de lente tegemoet met Livit

Het is lente en dat betekent dat we weer lekker naar buiten willen. Vrij(er) kunnen bewegen is dan heel prettig en belangrijk. Livit ondersteunt u daar graag bij. Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor iedereen voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Dat doen we door te luisteren, mee te denken en door te helpen met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen.

Want wist u bijvoorbeeld dat een paar op maat gemaakte steunzolen uw voet- en/of rugklachten enorm kunnen helpen verminderen? We meten deze digitaal aan en printen ze eventueel 3D voor u. En therapeutisch elastische kousen kunnen u goed ondersteunen bij vermoeide benen. We hebben ze in diverse uitvoeringen. Daarbij worden onze hulpmiddelen doorgaans door uw zorgverzekeraar vergoed.

Binnenkort ook in Van de Valk Vitaal

Wij bekijken graag samen met u hoe we uw mobiliteit kunnen ondersteunen of verbeteren. Wij heten u binnenkort dan ook van harte welkom in onze behandelruimte bij Van de Valk Vitaal in Tiel. Loop gerust bij ons binnen, de koffie staat voor u klaar.

Livit is altijd in de buurt

Behalve in Van de Valk Vitaal vindt u Livit op meer dan 400 locaties in het land, waar wij u samen met zorgprofessionals van ziekenhuizen en instellingen de beste orthopedische hulpmiddelenzorg bieden. U kunt bij ons terecht voor steunzolen, therapeutische kousen, orthopedische schoenen, prothesen en (sport)braces.

Bel voor een afspraak op 088 - 245 2000 of kijk op livit.nl voor de dichtstbijzijnde locatie.