Reserveren
Neem contact op
+31 344 88 10 00

Samen zorgen voor bewegen zonder pijn!

Op goede voet

Van der Valk Vitaal heeft niet alleen fysiotherapie, maar ook medisch specialistische zorg op het gebied van orthopedische chirurgie als onderdeel van haar concept. Doordat naast Fysiotherapiepraktijk ToThePoint ook AVE Orthopedische Klinieken haar intrede heeft gedaan in het Van der Valk Vitaal in Tiel, kunnen patiënten vanuit eenzelfde visie behandeld worden, wanneer zij door de één naar de ander worden doorverwezen. Lijnen worden korter, er kan snel intercollegiaal overleg plaatsvinden en de patiënt hoeft zijn verhaal niet steeds opnieuw te vertellen. Uiteraard is het de vrije keus van de patiënt door welke fysiotherapeut hij of zij behandeld wil worden.

AVE Orthopedische Klinieken

Een zelfstandig behandelcentrum op het gebied van orthopedisch medisch specialistische zorg. De focus ligt op alle, niet spoedeisende orthopedische problematiek. Onze ervaren orthopedisch chirurg drs. Ibo van der Haven biedt persoonlijke zorg van consult tot poliklinische behandeling, en indien niet anders kan, opereren.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor het spreekuur op de locatie Van der Valk Vitaal te Tiel kan altijd op zeer korte termijn. Daarnaast heeft AVE Orthopedische Klinieken ook in de avonduren spreekuur.

Let op: voor het maken van een afspraak is altijd een verwijzing van de huisarts nodig.

Echografische zorg en injectie

Naast de gewone spreekuren is echografist drs. René van de Coevering tijdens een speciaal echo-spreekuur aanwezig om direct een echo te kunnen maken van bijvoorbeeld uw enkel, voet, knie of schouder. Indien nodig kan er direct onder echogeleiding een injectie met pijnstillers en ontstekingsremmers op precies de juiste plek gegeven worden.

Behandelen of opereren

Wanneer het probleem niet met zooltjes, medicijnen, fysiotherapie, braces of op een andere manier kan worden opgelost, is het mogelijk een operatie te ondergaan. Dit kan op één van de operatie locaties waar AVE Orthopedische Klinieken opereert. Mocht het nodig zijn hiervoor een nacht of langer te moeten blijven, dan kan dat in ons hotel met zorg.

Vergoeding

AVE Orthopedische Klinieken biedt volledig verzekerde zorg. Voor het maken van een afspraak is wel altijd een verwijzing van de huisarts nodig. Alles wordt dus volledig vergoed vanuit de zorgverzekering.

AVE Orthopedische Klinieken staat voor:

  • Volledige vergoeding met een verwijzing van de huisarts of specialist;
  • Snel een poli afspraak, ook in de avond;
  • Persoonlijke begeleiding tijdens het hele traject;
  • Uitgebreide voorlichting door de specialist en poli assistent;
  • 24/7 bereikbaar;
  • Alleen opereren als het echt nodig is;
  • Combinatie spreekuur met orthopedisch chirurg en echografist;
  • Indien nodig en gewenst direct tijdens het spreekuur een injectie onder echogeleiding.

Een voorbeeld:

U heeft sinds kort last van uw schouder of misschien heeft u er al jaren last van. Met deze klachten gaat u naar de huisarts, die u doorverwijst naar de orthopedisch chirurg. Binnen een week kunt u dan terecht op de poli bij drs. Ibo van der Haven en krijgt u een specialistisch advies en zo nodig verdere behandeling.

Moet u geopereerd worden? Dit kan op een van onze mooie locaties in Bosch en Duin plaatsvinden. Indien medisch noodzakelijk zal u nadien nog 1-2 dagen mogen herstellen in een van de Van der Valk Hotels met Zorg. Dit valt allemaal binnen de verzekerde zorg, dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken.