Neem contact op
+31 344 88 10 00
Reserveren

Ademcoaching

-LOCATIE TIEL-

Introductiecursus bewust ademen

Bewuste ademhaling is een eenvoudig middel om uzelf te helen, het bewustzijn te vergroten, terug te komen bij uzelf, rust te vinden of juist weer krachtig en energiek te worden. Het lichaam slaat vaak stress, pijn of negatieve emoties op die we ongewild of onbewust vasthouden. Het gevolg is vaak een oppervlakkige en te snelle ademhaling die leidt tot een semi-permanente staat van onderliggende angst en spanning, een verhoogde afgifte van cortisol en adrenaline en chronische ontstekingen of hyperventilatie. Bovendien maken we onvoldoende gebruik van onze volledige ademcapaciteit. Door weer bewust te leren ademen, kunnen we deze spanningen uit ons lichaam loslaten en onze natuurlijke ademhaling terugkrijgen. Tijdens 4 lessen van 1,5 uur neemt ademcoach Janine van Dam u mee door verschillende ademhalingstechnieken om bewust te worden van deze (adem)patronen en de ademhaling te verbeteren.

Kosten per deelnemer: €125,-

Wekelijkse of tweewekelijkse ademgroep

Voor mensen die bekend zijn met ademhalingsoefeningen en/of voor mensen die hebben deelgenomen aan de introductiecursus en de ademhaling dieper willen ontdekken, biedt ademcoach Janine van Dam (twee)wekelijkse groepssessies aan vanaf 3 personen. Er is ruimte voor persoonlijke feedback op ieders unieke adempatroon. Duur van de sessie is 1,5 uur. De frequentie hangt af van de beschikbaarheid en het aantal deelnemers.

Kosten per deelnemer: €40,- per les.

7-weekse Adem je Slank training

Het programma Adem je Slank laat u op een veilige manier weer in contact komen met het gevoel dat u vaak diep heeft weggestopt en wilt 'weg-eten'. Door middel van een 7-weeks programma van 1,5 tot 2 uur leert de ademcoach u op een eenvoudige, effectieve manier hoe u slanker kunt worden en negatieve emoties en stress vaarwel kunt zeggen. Adem je Slank gaat ervan uit dat de ademhaling een belangrijke invloed heeft op uw emotionele en fysieke gezondheid. Het programma is gebaseerd op ervaring en wetenschappelijk onderzoek.

Kosten per deelnemer €197,-

Eenmalige kennismakingsles

Wilt u eerst een keer kennismaken? Dat kan! Als introductie biedt ademcoach Janine van Dam een éénmalige kennismakingsles met ademoefeningen aan van 1,5 uur. "In deze les verkennen we de ademhaling".

Kosten per deelnemer €30,- per les bij minimaal 3 deelnemers en maximaal 6.

Wim Hof Methode/koudetraining

In de loop van 2019 zal ademcoach Janine ook koudetraining op basis van de Wim Hof Methode gaan aanbieden.

Alle genoemde lessen kunnen in overleg in de avonden, weekenden of om de week op vrijdag plaatsvinden.

Voor alle trainingen geldt: zoals we ademen, zo leven we. Als u uw ademhaling verandert, verandert uw leven.

Voorwaarden

  • Minimum leeftijd voor groepsdeelname is 18 jaar;
  • Voor alle trainingen geldt een minimum aantal deelnemers van 5 en een maximum van 8, tenzij anders vermeld;
  • Volledige betaling vóór aanvang van de les(sen);
  • Na aanvang van de cursus is geen restitutie mogelijk.

Iedere cursus is op afspraak. Neem contact op om de beschikbaarheid te bespreken.

Meer informatie is te vinden op de website.