Van der Valk Care

-LOCATIE TIEL-

Van der Valk Care is onderdeel van Van der Valk Vitaal. Van der Valk Care biedt aangepaste hotelkamers met zorg door professionele verpleegkundigen, in combinatie met de hospitality en faciliteiten van een luxe hotel.

Deze unieke service creëert goede mogelijkheden voor mensen met zorgbehoevende ouders, die toch graag enkele dagen bij elkaar willen verblijven. Of voor mensen die (tijdelijk) niet kunnen terugvallen op hun mantelzorgers. Maar ook voor een tussenstap tussen verblijf in het ziekenhuis en weer op eigen kracht zelfstandig kunnen wonen.

Full board hospitality

Het aangeboden Van der Valk Care-verblijf omvat uiteraard alle hoogwaardige gastvrijheid die u gewend bent biij Hotel Tiel, maar dan aangevuld met 24/7 verpleegkundige zorg en natuurlijk full board hospitality.
De verpleging wordt verzorgd door gediplomeerde verpleegkundigen, 24 uur per dag.

Faciliteiten

De hotelkamers zijn voorzien van alle gebruikelijke comfort. Hierbij kunnen gasten van alle faciliteiten van het hotel gebruik maken. Denk hierbij aan de fitness, het zwembad en het restaurant. De paramedici die Van der Valk Vitaal biedt, dienen zelf te worden betaald (waarbij vergoedingen vanuit de zorgverzekeraars tot de mogelijkheden behoren). De afspraken hiervoor kunnen wel via het hotel geregeld worden. Het samenzijn helpt bij de “ontzorging” en dat draagt weer bij aan herstel.

Kijk voor meer informatie: www.vandervalkcare.nl

Contact

T: 0344 88 10 00
E: info@vandervalkvitaal.nl