Pit Voeding & Energie

-LOCATIE TIEL-

Over Frederique

Mijn naam is Frederique Smeets, vol energie voor en door natuurlijke voeding. Ongeraffineerde voeding zonder kunstmatige toevoegingen bij voorkeur terug naar de basis. Mijn jarenlange zoektocht naar fitheid heb ik gevonden. Innerlijke en uiterlijke fitheid in de breedste zin.

"Samen op zoek naar uw menu, ik deel pure smaken gevuld met energie!"

Ooit ben ik gestart met glutenvrije voeding vanwege klachten. Dit gaf mij al meer energie, het was niet afdoende en ik wilde verder experimenteren. Uiteindelijk vond ik mijn weg in Paleo en de oergondische levensstijl en smul ik intens van pure volwaardige producten. Het is een proces wat gegroeid is en wat blijft groeien. Om mijn kennis te vergroten heb ik diverse masterclasses gevolgd en heb ik de opleiding voor natuurvoedingsadviseur succesvol afgerond. Ik blijf actief in het volgen van trainingen en lezingen, welke mij inspireren en verdieping geven.

De zoektocht binnen het walhalla aan (natuur)voeding was een uitdaging en blijft een uitdaging. Ik wil waken voor hypes en mij vooral richten op de basis. Binnen die basis, wat het seizoen ons biedt, geniet ik!

"Ik wil graag inspireren in eenvoud, energie en genot!"

Mijn advies deel ik op basis van mijn opleiding tot natuurvoedingsadviseur en mijn jarenlange ervaring naar de zoektocht van fitheid, (darm)klachtenvrij, een fijn gewicht en een volwaardige(natuur)voeding.

Met hulp van mijn passie is het mogelijk, ondanks alle mogelijke drukte van het alledaagse leven, een volwaardige lekkere maaltijd dagelijks op uw keukentafel neer te zetten! Bewuster omgaan met voeding voor meer energie en genot. Ik kijk graag naar uw mogelijkheden!

Groene vitaliteit @VanderValkVitaal

De inhoud van het pakket bestaat uit 2 afspraken bij van der Valk Vitaal in Tiel en een telefonische afspraak. Samen kijken we naar uw voedingsdagboek. Op basis van uw wensen en vragen gaan we dit voedingsdagboek waar nodig aanpassen. Ik geef u informatie over (natuur)voeding en deel productkennis. Wat resulteert in een persoonlijk passend advies. Gedurende 3 maanden geef ik u feedback bij vragen middels e-mail contact.

1ste afspraak van 60 minuten

  • Kennismaking;
  • Bespreken persoonlijk doel, wensen, vragen;
  • Uitleg over (natuur)voeding;
  • Uitleg over het maken van een voedingsdagboek;
  • Eerste handvatten naar een volwaardig energiek menu.

2de afspraak van 60 minuten

  • Voedingsdagboek doornemen;
  • Persoonlijk advies met een volwaardig passend eetpatroon en eventueel lekkere alternatieven!;
  • Productkennis.

3de telefonische afspraak van 15 minuten

  • Uw nieuwe levensstijl evalueren en waar nodig bijstellen met advies

Daarnaast hebben we gedurende 3 maanden contact met elkaar via e-mail: Waar loopt u vast en hoe gaat het met uw doelen!

Tarief: €215 inclusief btw.

Tarief vervolgconsult: €60/uur inclusief btw.

Bekijk ook de website van Pit Voeding & Energie

Afspraak maken

Tel. 0612693589
pitvoedingenenergie@gmail.com