Fitnessclub Tiel

-LOCATIE TIEL-

Voor iedereen is er een training op maat!

Fitness is een uitstekende manier om met uw lijf bezig te zijn. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zult u merken dat uw spieren sterker en uw silhouet strakker wordt. Bovendien krijgt u een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding. Hierdoor loopt u minder kans op blessures.

Aan de hand van uw doelstellingen, wensen en mogelijkheden stellen wij een persoonlijk programma op tijdens een eerste introductieles. Deze oefeningen voert u uit op de nieuwste apparatuur van Matrix. De fitnesscoach helpt u hier uiteraard bij. Daarna wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat u de eerste keren dat u bij ons komt sporten, intensief begeleid wordt.

Naast fitness bieden wij ook groepslessen aan in een aparte ruimte. Deze afwisselende lessen worden zowel live, als virtueel aangeboden.

Uw abonnement kunt u tijdelijk zelf bevriezen, waardoor er geen onnodige kosten worden gemaakt.

Wij zijn iedere werkdag geopend van 05.00 – 22.30 uur en op zaterdag en zondag van 05.00 – 17.00 uur (juli en augustus tot 15.00 uur).

Bekijk hier het actuele lesrooster.

Tarieven

Hotelgasten fitnessen gratis!

Eén keer per week fitness + groepslessen: €29,00 per maand

Onbeperkt fitness + groepslessen: €36,00 per maand

Onbeperkt fitness + groepslessen + zwemmen: €47,50 per maand*

Inschrijfgeld (eenmalig): €25,00

* Bij dit abonnement wordt de contributie gedeeltelijk door Fitnessclub Tiel en gedeeltelijk door Van Der Valk Aqua Vita afgeschreven.

Contact

T: 0344-745139
E: tiel@fitnessclubnederland.nl