De VitaliteitsGroep

-LOCATIE TIEL-

De VitaliteitsGroep wordt gezien als een autoriteit op het gebied van (preventieve) coaching trajecten. Een arbeidsongeschikte medewerker kost niet alleen veel geld, ook de organisatie en de werkrelatie kan worden verstoord.

De integrale, multidisciplinaire aanpak van De VitaliteitsGroep is bewezen, is effectief en voldoet aan de richtlijn van de NVAB (Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde). De VitaliteitsGroep heeft een groot landelijk netwerkt.

Aanbod:

 • Burn-out herstel
 • Preventief coachen
 • Workshops
 • Vitaliteitsprogramma’s
  • Jongeren programma
  • Vitale Helden programma
  • Maatwerk

1. Burn-out

www.BurnoutCoachen.nl

BurnoutCoachen.nl: Het grootste in burn-out gespecialiseerde coach netwerk van Nederland! Het zijn doorgaans de beste werknemers die met een burn-out uitvallen en zij verdienen een goede aanpak. Wij onderscheiden ons van andere partijen in de markt door een unieke en krachtige werkwijze.

Een werknemer wil graag snel herstellen en de werkgever ziet zijn werknemer liefst zo spoedig mogelijk in gezonde staat weer terug op de werkvloer. Immers, de voortzetting van de onderneming kan door een burn-out bij een medewerker gevaar lopen. BurnoutCoachen is gespecialiseerd in een snelle, efficiënte multidisciplinaire aanpak bij een burn-out.

De voordelen:

 • Geen wachttijden
 • De re-integratie start al naar een paar weken
 • Doorgaans binnen 90 dagen volledig hersteld

2. Stress

www.StressCoachen.nl

Wie denkt dat preventie geld kost, kan niet rekenen.

Coachen - Werkstress is in huidige organisaties een groot probleem. Dit blijkt wel uit het feit dat bijna twee derde van het langdurig ziekteverzuim te wijten is aan psychische klachten. Werkstress leidt tot ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid met vaak diepgaande gevolgen op menselijk en financieel gebied, voor zowel de werknemer als werkgever.

Wanneer stress lang aanhoudt krijgen de vitale delen van je lichaam stelselmatig te weinig energie. En dát sloopt je op den duur. Stress is ongezond, zeker als het je belemmert in het ontspannen wat noodzakelijk ter compensatie van stress.

Workshops – De VitaliteitsGroep faciliteert diverse lezingen & (inspiratie) workshops. Naast een vast pakket levert De VitaliteitsGroep altijd maatwerk en kan iedere stress gerelateerde workshop of lezing worden verzorgd. Een team absolute toptrainers staat voor uw bedrijf klaar om de gezondheid en het succes van en voor de gehele organisatie te vergroten.

3. Executive

www.ExecutiveCoachen.nl

De ruime expertise van dit team biedt de zekerheid van trans disciplinaire dekking waar het gaat om het welzijn van uw executive manager. De ExecutiveCoach, die het proces begeleidt, onderhoudt contact met bestuurders, bedrijfsarts en eenieder die nodig is om uw executive manager maximaal te laten herstellen en functioneren. De ExecutiveCoach zorgt eventueel voor vervanging in de bedrijfsomgeving en communiceert met het thuisfront, indien dat gewenst is.

​​De VitaliteitsGroep helpt uw bedrijf gezond te houden.

Wilt u meer informatie? www.vitaliteitsgroep.nl