Spreekkamer

Opzoek naar een spreekkamer die geschikt is voor een meeting of coaching gesprek? Dan hebben wij als Van der Valk Vitaal de perfecte ruimte voor u beschikbaar. Onze spreekkamer in Tiel en Amersfoort kunt u van maandag tot en met zondag flexibel huren.

Wat hebben wij te bieden?
Een mooie ruime spreekkamer met een bureau en een apart zitje. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze koffie en thee faciliteiten. Er is voldoende ruimte om ook in groepsverband de 1,5 meter te hanteren. Verder is Van der Valk Vitaal gemakkelijk te bereiken met het Openbaar Vervoer of met de auto, waarbij er voldoende parkeergelegenheid aanwezig is.

Wat zijn de kosten?
De spreekkamer kunt u al voor € 25,- (exclusief btw) per dagdeel huren. Een dagdeel betreft 4 uur aaneengesloten: 08:00-12:00, 13:00-17:00 en 18:00-22:00 uur.

Meer informatie?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie over onze Vitaal Studio? U kunt contact met ons opnemen via info@vandervalkvitaal.nl of bellen naar 0344 881 000.

Reviews

"De spreekkamer bij Van der Valk Vitaal voldoet aan al onze verwachtingen; schoon, flexibel en toegankelijk. Verder worden de overige faciliteiten die worden aangeboden zoals bijvoorbeeld lekkere koffie en thee als erg prettig ervaren door onze klanten."
Rijbewijsdokter

"Het gebruik van de ruimtes is in de loop van tijd aanzienlijk verbeterd, de prullenbak en de schoonmaak wordt goed bijgehouden. Kopjes, koffie, thee etc. wordt aangevuld. Klanten ervaren de binnenkomst prettig, wanneer er iemand aanwezig is bij de receptie is het ontvangst warm."
Diëtistenpraktijk Becks en Havers

Spreekkamer

Van der Valk Vitaal Amersfoort en Tiel
Contactgegevens

T: 0344 881 000

E: info@vandervalkvitaal.nl Afspraak maken