Lifestyle Diva's

LIFESTYLE DIVAS COMMUNITY

  • Online community voor mensen die hun leefstijl willen aanpakken
  • Lifestyle Divas delen hierin hun ervaringen om andere te motiveren, activeren en inspireren
  • Abonnement biedt toegang tot Facebook communnity met praktische info, tips, activiteiten, specials en events
  • Voordelen: ondersteuning, herkenning, informatie uitwisselen, persoonlijk contact met Lifestyle Divas

Wil je dingen veranderen, moet de knop nu écht om, je leefstijl aanpassen? Lifestyle Divas bieden een warm bad van herkenning, ervaringen delen, anderen motiveren, activeren en inspireren.

Omdat de meeste leefstijl gerelateerde klachten of diagnoses ‘(levens)lang’ aandacht behoeven, is ervaringsdeskundigheid van grote waarde. Daarom wordt in de community van de Lifestyle divas een warm bad van herkenning geboden. De Divas zijn gelijkgestemden, zijn samen 65kg afgevallen, hebben in hun leven veel meegemaakt: zij snappen het. Zij willen in hun community ervaringen delen, anderen motiveren, activeren en inspireren. Met de funfactor, dat ook.

De Lifestyle diva’s is een initiatief van Karen Marcus en Berget Lewis. Berget is natuurlijk bekend als zangeres, maar kan ook goed coachen, koken, spreken en hosten. Karen is gediplomeerd hardlooptrainer en heeft een passie voor koken, die zij deelt via kookblogs.

ABONNEMENT LIFESTYLE DIVAS

Een abonnement op de community biedt toegang tot belangrijke en gerichte informatie, (online) activiteiten, specials en events. Dat gebeurt via (afgesloten deel van de) website, de app (Gezondheidsmeter) Leefstijl, Facebook en Instagram. We bieden een keuze uit drie abonnementen:

  • 1* (1 ster voor € 10,-): laagdrempelige toegang tot de community via Facebook. Je ontvangt dagelijks een video boodschap van Berget en krijgt veel mee met filmpjes en tekst over leefstijl, bewegen, gezond eten, overbelasting, slaap en zo veel meer.
  • 3*** (3 sterren voor € 35,-): 1* aangevuld met dagelijkse berichten van Karen en Berget, wekelijks een live chat, de powertalk van Berget terugkijken, gespecialiseerde informatie van Leefstijlexperts, standaard gebruik van de Leefstijlapp en reguliere recepten, trainingsprogramma’s en korting op toegang (op in dit geval betaalde) activiteiten en specials uit 5*****.
  • 5***** (5 sterren voor € 50,-): alles van 1*, 3*** en toegang tot het complete aanbod én ook de events. Bijvoorbeeld de live powertalk van Berget, de clinic van Karen en livestreams met de diëtisten en internisten van Leefstijlexperts, kookworkshops en gratis naar het ‘XL evenement’.

Berget Lewis bij RTL Koffietijd

Op maandag 11 januari was Berget Lewis te gast bij RTL Koffietijd om te vertellen over Leefstijlexperts en Lifestyle Divas. Benieuwd naar haar verhaal? De aflevering is terug te kijken via onderstaande link.

https://www.gemistvoornmt.nl/aflevering/1599292-koffietijd-en-shoppen-in-haar-kast