Better in Best out

De tijd dat je uiteindelijk geopereerd wordt, kan even duren. In die tijd moet je juist in beweging komen. Opbouw van de belastbaarheid voorafgaand aan de operatie zorgt voor een korter ziekenhuis verblijf. Een goede lichamelijke conditie verkleint dan de kans op complicaties en draagt bij aan een voorspoedig herstel na de operatie.

Samen met Fysio Vitaal Revalidatie, Ergotherapiepartijk Veerkrachtig en Diëstistenpatrijk Becks & Havers is het programma Better IN Best OUT ontwikkeld.
Het programma is opgedeeld in drie fases. In de eerste fase bereid het team van specialisten je voor op de operatie. Ze zorgen ervoor dat je in optimale conditie bent om de operatie te ondergaan.
De tweede fase speelt zich af net na de operatie. De fysiotherapeut kijkt samen met jou welk zorg en oefening je nodig hebt. Dit kan vanuit je eigen omgeving of je kan herstellen in Van der Valk Care in Tiel.
De derde fase is de laatste fase van het programma. Tijdens deze fase werk je met de specialisten aan je herstel zodat je zo snel mogelijk weer terug bent.

Aanmelden kan via info@vandervalkvitaal.nl.

Voor meer informatie neem contact met ons op via info@vandervalkvitaal.nl of 0344 - 881000.
Klik hier voor de factsheet Best IN Better OUT.