HAPP

Wat is HAPP?
HAPP is het eerste personalized nutrition platform waarin je de mogelijkheid wordt geboden om al je eetmomenten te plannen. Gebruik makend van een zeer schaalbare en open architectuur bieden wij consumenten de mogelijkheid om betere voeding keuzes te maken. Dit doen we op basis van je persoonlijke profiel. We communiceren over “betere” keuzes en niet over gezonde keuzes. De reden hiervoor is dat het niet alleen over voeding gaat, maar ook over duurzaamheid, gezondheid en eerlijke prijzen. De relatie die HAPP met Van der Valk Vitaal heeft, maakt het mede mogelijk dat HAPP ook de fysieke gezondheid toe kan voegen aan de klantbeleving. Op dit moment zijn er drie pilots qua samenwerking opgestart, welke stap voor stap in de praktijk worden ingevoerd.

Menukaart
Je bent wat je eet, een oud gezegde wat meer betekend. Van der Valk Vitaal en HAPP hebben daarom de handen in 1 geslagen om u nog beter te adviseren in wat voor u het belangrijkste is om te eten. De eerste stap naar gepersonaliseerde voeding waardoor u de dag nog beter kan maken, zowel voor u, als de planeet. Binnen Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 zetten we graag de eerste stap betreft personalized nutrition! HAPP gaat een advies geven over wat de beste keuze op een menukaart voor een specifieke bezoeker zou zijn. Gasten kunnen de QR code op de menukaart scannen en komen er zo in slechts twee simpele vragen achter wat hun gerecht voor nu zou kunnen zijn.

Vermoeidheidkliniek
Een tweede ontwikkelpunt is dat Focuszorgteam en HAPP een samenwerking met elkaar aan gaan. Het plan is om op korte termijn een pilot te gaan draaien met patiënten/gasten van de Vermoeidheidkliniek. Dit met als doel dat op basis van personalized nutrition via de app HAPP de patiënt gedurende de dag mogelijk meer energie heeft en dat het een positieve bijdrage heeft op hun ziekte/chronische aandoening.

U-Diagnostics
Van der Valk Vitaal biedt verschillende vitaliteitsdiensten aan. En juist dat fysieke deel van de gezondheid past goed bij HAPP. Vanuit dit oogpunt is dan ook U-diagnostics als labarotorium aangehaakt, aangezien naar voren is gekomen dat het bloedtest programma op vele onderdelen interessant is. Kom er namelijk door deze bloedtest achter welke voedingsmiddelen misschien niet zo goed door je lichaam worden ontvangen en beter door een alternatief kunnen worden vervangen. De uitslag kan verbazingwekkend zijn en je leven in positieve zin verbeteren. Iedere individuele bloedtest geeft enig inzicht, maar juist de opvolging van diverse testen geeft een steeds completer wordend beeld van een bepaalde status en generieke inzichten. Op basis van deze inzichten kan HAPP een steeds beter advies op basis van voeding geven aan hun gebruikers.

HAPP

World of Food
Contactgegevens

Ruimtevaart 26
3824MX Amersfoort

E: info@vandervalkvitaal.nl Afspraak maken