HAPP, je persoonlijke food butler!

Wie zijn wij?
Happ is een digitaal platform dat jou helpt om betere voedingskeuzes te maken. Op basis van jouw doelen en data en onze wetenschappelijke kennis geven we persoonlijk advies. Door te luisteren, open te staan en te leren, verbeteren we steeds ons aanbod. Samen met onze partners streven we naar een wereld waarin Happ overal en altijd helpt met het beste voedingsadvies.

Waarom kiezen voor Happ?
CONSUMENT CENTRAAL: Happ maakt voedingsadvies altijd persoonlijk, interactief en de moeite waard, om jou te helpen je doelen te bereiken.

OVERAL EN ALTIJD: Of je nou winkelt, bij een restaurant eet of thuis bent, Happ maakt de alledaagse voedselbeslissingen gemakkelijk en leuk!

DUURZAAMHEID: Happ zorgt voor een positieve impact door te streven naar minder voedselverspilling, een lagere CO2 uitstoot en meer sociale betrokkenheid.

TRANSPARANTIE: Happ staat voor heldere en open communicatie. Wij zorgen voor een goed advies en we vragen jou of het werkt en hoe het beter kan.

Bij Happ heb jíj de regie in handen
We combineren jouw persoonlijke profiel met onze kennis over voeding om het jou gemakkelijker te maken een betere keuze te maken. Bij Happ willen we gezond en duurzaam eten gemakkelijk, lekker en leuk maken.

Samen voor impact!
Happ staat aan het begin van een reis om wat en hoe we eten te veranderen. Wij inspireren en helpen om stappen te zetten op weg naar een groenere en mooiere toekomst.

Samenwerking
De relatie die HAPP met Van der Valk Vitaal heeft, maakt het mede mogelijk dat HAPP ook de fysieke gezondheid toe kan voegen aan de klantbeleving. Op dit moment zijn er drie pilots qua samenwerking opgestart, welke stap voor stap in de praktijk worden ingevoerd.

Menukaart
Je bent wat je eet, een oud gezegde wat meer betekend. Van der Valk Vitaal en HAPP hebben daarom de handen in 1 geslagen om u nog beter te adviseren in wat voor u het belangrijkste is om te eten. De eerste stap naar gepersonaliseerde voeding waardoor u de dag nog beter kan maken, zowel voor u, als de planeet. Binnen Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 zetten we graag de eerste stap betreft personalized nutrition! HAPP gaat een advies geven over wat de beste keuze op een menukaart voor een specifieke bezoeker zou zijn. Gasten kunnen de QR code op de menukaart scannen en komen er zo in slechts twee simpele vragen achter wat hun gerecht voor nu zou kunnen zijn.

Vermoeidheidkliniek
Een tweede ontwikkelpunt is dat Focuszorgteam en HAPP een samenwerking met elkaar aan gaan. Het plan is om op korte termijn een pilot te gaan draaien met patiënten/gasten van de Vermoeidheidkliniek. Dit met als doel dat op basis van personalized nutrition via de app HAPP de patiënt gedurende de dag mogelijk meer energie heeft en dat het een positieve bijdrage heeft op hun ziekte/chronische aandoening.

U-Diagnostics
Van der Valk Vitaal biedt verschillende vitaliteitsdiensten aan. En juist dat fysieke deel van de gezondheid past goed bij HAPP. Vanuit dit oogpunt is dan ook U-diagnostics als labarotorium aangehaakt, aangezien naar voren is gekomen dat het bloedtest programma op vele onderdelen interessant is. Kom er namelijk door deze bloedtest achter welke voedingsmiddelen misschien niet zo goed door je lichaam worden ontvangen en beter door een alternatief kunnen worden vervangen. De uitslag kan verbazingwekkend zijn en je leven in positieve zin verbeteren. Iedere individuele bloedtest geeft enig inzicht, maar juist de opvolging van diverse testen geeft een steeds completer wordend beeld van een bepaalde status en generieke inzichten. Op basis van deze inzichten kan HAPP een steeds beter advies op basis van voeding geven aan hun gebruikers.

HAPP, je persoonlijke food butler!

World of Food
Contactgegevens

Ruimtevaart 26
3824MX Amersfoort

T: 06-43482326

E: contactus@myhapp.nl Afspraak maken