Vermoeidheid

Locatie: Van der Valk Vitaal Tiel en Amersfoort, Het Ravelijn in Lelystad

De enige medisch specialistische, multidisciplinaire kliniek in Nederland voor de behandeling van chronische vermoeidheid, ME/cvs en fibromyalgie heeft nu ook een vestiging in Tiel en Amersfoort.
Zowel de poli van onze medisch specialist als het behandelcentrum zijn binnen Van der Valk Vitaal te vinden.

Recent gaf de gezaghebbende Gezondheidsraad advies aan de Tweede Kamer over diagnose en behandeling van ME/CVS. Directeur Pierre de Roy is blij met de beschreven erkenning van deze ernstige ziekte. Maar ook met de bevestiging van de keuze die Slaapkliniek & Vermoeidheidkliniek 10 jaar geleden heeft gemaakt.

Hij vertelt dat het in de kern heel eenvoudig klinkt: ‘Er is geen behandeling van ME/CVS en ernstige chronische vermoeidheid, dus moet je werken aan het verminderen van klachten. Maar dat moet met heel veel kennis en ervaring gebeuren’.

Op de polikliniek van Vermoeidheidkliniek doet de medisch specialist onderzoek, stelt een diagnose en behandelt met medicatie. Er is ook een team met fysio-, ergo- en oefentherapeuten, diëtisten, psychologen en ervaringsdeskundigen. Zo’n 90% van de patiënten ervaren afname van klachten.

Waarom Vermoeidheidkliniek:

  • Persoonlijke aandacht en (h)erkenning

  • Gecertificeerd ZKN lid en dus hoge kwaliteit medisch gespecialiseerde zorg

  • Korte wachtlijst

  • Individuele behandeling

  • Behandelresultaat: rond de 90% ervaart verbetering!

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Vermoeidheidkliniek.