Stoppen met roken

In iedere roker zit ook een stopper. Wat motiveert jou nou echt om te gaan stoppen? Van der Valk Vitaal wil haar gasten helpen met het stoppen met roken. De trainingen bij Van der Valk zullen de kans van slagen op het stoppen met roken enorm vergroten. De trainingen staan onder leiding van ervaren en gecertificeerde trainers. Met het Stoppen met Roken Programma willen wij als Van der Valk Vitaal onze gasten de uitdaging aan laten gaan en de positieve effecten van stoppen met roken al direct laten ervaren. Zo daalt direct na het stoppen met roken bijvoorbeeld na 20 minuten al de bloeddruk en hartslag en na 72 uur heb je al meer energie. De kleur van je huid op je gezicht veranderd ook binnen 2 dagen, waardoor je er al direct gezonder uitziet.

Stoppen met roken cursussen gaan van start!
Wil jij ook rookvrij en fitter worden? Maak kennis met ons nieuwe concept "Rookvrij en Fitter” welke begin november dit jaar van start gaat op onze locatie in Amersfoort!

Onder begeleiding van professionele stoppen met roken trainers word je niet alleen geholpen te stoppen met roken, maar voel je je daarnaast ook direct fitter. Een unieke combinatie om in groepsverband samen naar hetzelfde doel te streven.

Goed om te weten is dat de meeste zorgverzekeraars het erkende stoppen met roken programma vergoeden zonder dat je eigen risico hoeft te betalen!

Ga jij de uitdaging aan om een rookvrij en fitter leven te beginnen?

Stoppen met roken voor bedrijven
Jouw bedrijf & personeel rookvrij en fit?
Maak kennis met ons nieuwe concept "Rookvrij en Fitter” dat begin november 2021 van start gaat op onze locatie in Amersfoort.

De professionele trainers vanuit Leefstijlcoaching Amersfoort helpen jou en je collega’s om te stoppen met roken, maar ook om je fitter te voelen.
Een unieke combinatie om in groepsverband samen naar hetzelfde doel te streven.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden het erkende stoppen met roken programma zonder dat je eigen risico hoeft te betalen!

Aanmelden?
Meld je hier vrijblijvend aan voor de cursussen.