Better in Best out

Locatie: Van der Valk Vitaal Tiel

Wil je goed voorbereid aan je operatie beginnen? Goed en verantwoord revalideren en zo snel mogelijk je dagelijks leven weer oppakken? Dan is het volgende programma wellicht interessant.

Het kan best wel een poosje duren, voordat u geopereerd wordt. In die tijd moet u juist in beweging komen. Opbouw van de belastbaarheid voorafgaand aan de operatie zorgt voor een korter ziekenhuis-verblijf. Een goede lichamelijke conditie verkleint dan de kans op complicaties en draagt bij aan een voorspoedig herstel na de operatie.

Samen met Fysio Vitaal Revalidatie, Ergotherapiepartijk Veerkrachtig en Diëstistenpraktijk Becks & Havers is het programma Better IN Best OUT ontwikkeld. Het programma bestaat uit vijf verschillende fasen.

  1. Het begint met enkel een mail naar ons toe! Mail ons dan ook direct, want een verwijzing van uw (huis)arts is namelijk niet nodig!
  2. Hierna volgt een intake bij de drie bovenstaande disciplines.
  3. Samen met bovenstaande partijen werken jullie naar de operatie toe.
  4. De operatie is achter de rug. Prettig! Nu kan de periode van herstel beginnen. Dit kan thuis of bij Van der Valk Care.

Daarnaast bestaat het programma uit drie verschillende fases.

De eerste fase bereidt het team van specialisten u voor op de operatie. Ze zorgen ervoor dat u in optimale conditie bent om de operatie te ondergaan. Dit kan in het zwembad, de fitness of met oefeningen thuis gebeuren en met voedingadvies.

  • De tweede fase speelt zich af net na de operatie. De therapeut bekijkt welke zorg en oefeningen u nodig hebt. Dit kan vanuit de eigen omgeving of u kunt herstellen in Van der Valk Care in Tiel.
  • De derde fase is de laatste fase van het programma. Tijdens deze fase werken de specialisten met u aan het herstel.

Belangrijk om te weten is dat alle behandelaren worden vergoed door jouw zorgverzekeraar!

Aanmelden kan via info@vandervalkvitaal.nl.

Voor meer informatie neem contact met ons op via info@vandervalkvitaal.nl of 0344 - 881000.
Klik hier voor de factsheet Better IN Best OUT.