Opleiding en training - The Unique Life Creator

Veel mensen zijn moe, slapen slecht, moeten veel, willen het soms anders maar weten niet wat, hoe en waar te beginnen. Symptomen worden bestreden en de oorzaak wordt niet altijd opgelost.

The Unique Life Creator heeft een programma ontwikkeld, The Unique Life Creator System, dat kijkt naar het individu en de wereld daar omheen. Het is ontwikkeld uit de behoefte van mensen om onafhankelijk te zijn, te verbinden en een passende leefstijl te creëren.

Trainingen op maat

De trainingen en coachingsessies worden op maat gemaakt en zijn uniek! In een persoonlijk gesprek wordt bepaald hoe de training eruit komt te zien. Tijdens de trainingen en sessies krijgt u adviezen en eventueel aanvullende behandelingen die helpen om het juiste resultaat te behalen.

The Unique Life Creator verzorgt daarnaast lezingen en biedt masterclasses en meerdaagse trainingen aan over veel gerelateerde onderwerpen.

Neem voor meer informatie contact op. Dat kan via het aanvraagformulier op de website www.theuniquelifecreator.nl, via e-mail: info@theuniquelifecreator.com of via tel. 06 53 288 637.

Opleiding en training - The Unique Life Creator

Bedrijfsopleiding- en training
Contactgegevens

Ruimtevaart 24
3824MX Amersfoort

T: 06 53 288 637

E: info@theuniquelifecreator.com Afspraak maken