Fitnessclub Vught

Fitness is een uitstekende manier om met je lijf bezig te zijn. Of je nou je conditie of je contouren wilt verbeteren. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zul je merken dat je spieren sterker en je silhouet strakker wordt. Bovendien krijg je een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding, waardoor je minder kans op blessures loopt. Voor iedereen tussen de 14 en 99 jaar is er een training op maat.

ONZE SUCCESMETHODE

We gaan altijd van start met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Naast fitness bieden wij ook groepslessen aan in een aparte ruimte. Deze afwisselende lessen worden zowel live, als virtueel aangeboden.

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende introductieles!

Kijk voor de actuele openingstijden en onze tarieven op de website

Fitnessclub Vught

Fitness
Contactgegevens

Bosscheweg 2
5261 AA Vught

T: 073-6847350

E: vught@fitnessclubnederland.nl Afspraak maken