Eiland van Maurik 19

EILAND VAN MAURIK-

De buitenlocatie van Van der Valk Vitaal.

EVM19, Eiland van Maurik 19, is een avontuurlijke locatie van ruim 20 hectare groot, voor actieve evenementen en energieke belevenissen. Door de prachtige ligging aan het zomerse recreatiegebied Eiland van Maurik, krijg je bij EVM19 altijd een vakantiegevoel. Lekker ontspannen, maar niet voordat de nodige inspanningen zijn geleverd.

Van der Valk Vitaalprogramma

Deze unieke buitenlocatie is op zondag, maandag, dinsdag en woensdag beschikbaar voor Vitaal-programma’s van Van der Valk Vitaal. Een speciaal hiervoor ontwikkelt Outdoor Vitaalprogramma wordt op de individuele deelnemers afgestemd. Onder begeleiding van Vitalenten (specialisten en therapeuten) worden zo specifieke doelstellingen bepaald en behaald. We bieden de volgende activiteiten: wandelen, joggen en/of hardlopen, obstacle run (training) en bootcamp, openwater zwemmen, duiken met perslucht en/of snorkelen, yoga, kanovaren, kayakken, suppen: stand-up paddling, fietsen en veldrijden, beachvolleybal en boksen.

Over EVM19

De EVM19 locatie is gericht op bedrijfsevenementen, zoals een actief personeelsfeest of een inspirerende bijeenkomst. Sporters van alle niveaus kunnen zich hier heerlijk uitleven in de buitenlucht. Het resort bestaat uit verschillende parcoursen, eilanden, afgesloten waterpartijen en grasvelden. In de accommodaties Boothuis, Beach House en op privé eiland River Beach worden gasten ontvangen voor een gezonde maaltijd en drankjes. Ook is het mogelijk om bij EVM19 als bedrijfsfeest een gezond Vitaal Festival of uitdagende Mud & Water Challenge te organiseren.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de stoere locatie exclusief af te huren voor een (inter-)actief bedrijfsevenement, swingende beachparty, zomerfestival of sportdag. In het kader van teambuilding en engagement, worden outdoor-activiteiten voor groepen en teams georganiseerd. Hierbij draait het om de interactie en de samenwerking tussen de deelnemers. Bijvoorbeeld voor het verhogen van het onderling vertrouwen, elkaar beter leren kennen en/of beter communiceren met elkaar. Voor een unieke experience met Pure Power kan een combinatie van spectaculaire activiteiten worden georganiseerd. RIB varen, quad rijden, enduro motorrijden en jetskiën zijn unieke belevenissen die voor onvergetelijke momenten zorgen.

Kijk voor meer informatie op de website:

www.evm19.nl

Eiland van Maurik 19

Buitenlocatie
Contactgegevens

Eiland van Maurik 19
4021GG Maurik

T: 0344-621191

E: info@evm19.nl Afspraak maken