Vasculaire therapie Capilares

Capilares biedt fysische vasculaire therapie van Bemer aan.

Deze therapie stimuleert de doorbloeding van de kleinste haarvaten en zorgt daardoor voor een verbeterde toevoer van zuurstof en voedingstoffen naar de lichaamscellen. Dit heeft als gevolg een gunstig effect op het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Wist u dat :

  1. De Fysische Vasculaire Therapie helpt bij onder anderen: Fibromyalgie, Reuma, Rugklachten, mogelijke gevolgen van Diabetes en de meeste ontsteking gerelateerde klachten.
  2. Er wereldwijd meer dan 45.000 ziektebeelden zijn, waarvan ruim 80% gerelateerd is aan een slechte of verminderde doorbloeding van de haarvaten.
  3. Er in Europa meer dan 40.000 amputaties per jaar worden uitgevoerd met als voornaamste oorzaak een slechte doorbloeding (denk bijvoorbeeld aan Diabetes).
  4. 25% van de doorbloeding van het lichaam plaatsvindt in de botten van de mens en dat door Bemer Therapie botten aanzienlijk sterker worden .
  5. Dat 54% van de mensen slecht slapen en wij u uw nachtrust weer terug kunnen geven.

Praktische informatie :

De behandeling vindt plaats onder toezicht van een gediplomeerde Bemer consulent(e). Afhankelijk van de klachten en de gekozen behandelingsmethode duurt de behandeling 8 tot maximaal 20 minuten en dient, indien noodzakelijk, meerdere malen per week herhaald te worden. Tijdens de behandeling ligt u comfortabel in onze behandelkamer bij Van der Valk Vitaal, terwijl het systeem en uw lichaam hun werk doen. Voor de behandeling werken wij met abonnementen waarbij u kunt kiezen tussen 12 behandelingen of 24 behandelingen. Uiteraard is dit afhankelijk van de diagnose. Mocht u willen overgaan tot de aanschaf van een Bemer systeem voor thuisgebruik, dan spreken wij de mogelijkheden graag met u door. Voor verder informatie en/of een afspraak maken kunt u hier contact opnemen:

T: 06 - 29 03 08 39

W: www.capilares.nl

E: capilaresnl@gmail.com

Vasculaire therapie Capilares

Vasculaire Therapie
Contactgegevens

Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel

T: 06-29030839

E: capilaresnl@gmail.com Afspraak maken