Theraquoise

Je wil het anders, maar je weet niet hoe? Je hebt het gevoel dat je niet meer vooruit komt, vastzit en piekert?

Overdag ervaar je veel stress. Daardoor gebeurt het vaak dat je nog meer werk gaat verzetten en voor anderen klaar gaat staan, totdat je ’s avonds laat doodmoe op de bank neerploft. ’s Nachts is het nog erger, je blijft maar malen en je kunt de slaap niet vatten. Je begint zelfs al tegen de nachten op te zien en voordat je het weet zit je in een vicieuze cirkel naar beneden.

Ieder mens heeft patronen en innerlijke regels waar je aan moet voldoen. Deze patronen en innerlijke gedachten heb je van je ouders meegekregen of jezelf aangeleerd en ze kunnen je behoorlijk in de weg gaan zitten.

Een stroom van dagelijkse negatieve gedachten maakt je leven heel onaangenaam en zelfs angstig. Ziekte, pijn en verdriet kun je niet veranderen in je leven en het kan je bang of boos maken. Langzaamaan leren accepteren dat je in deze situatie zit, maakt dat je stopt met een gevecht. Wanneer je het gevecht opgeeft, komt er ruimte vrij om datgene te doen wat belangrijk voor je is. Mijn therapie is op basis van ACT, wat staat voor meer veerkracht en een waardevoller leven, naast je pijn of verdriet.

Raak je in de knoop door:

  • Angst
  • Stress
  • Onrust
  • Trauma
  • Levensvragen
  • Verdriet en pijn bij rouw
  • Interpersoonlijke sensitiviteit

Je bent welkom voor een gratis gesprek. Wanneer je iemand nodig hebt, omdat je gevoelens je overrompelen en je er niet goed meer weet hoe je hiermee om moet gaan, neem dan contact op voor een gratis sessie. Dit kan zowel in de praktijkruimte als online via beeldbellen (Therapieland).

Kijk voor meer informatie op de website van Theraquoise.

Theraquoise

ACT & trainingen
Contactgegevens

Laan van Westroijen 10
4003AZ Tiel

T: 06 - 41 62 99 09

E: hanny@theraquoise.nl Afspraak maken