Zee in Beweging

WELKOM!

Wij zijn “ZEE in beweging” een integraal gezondheidscentrum dat alles biedt voor de mentale en fysieke gezondheid van particulieren en bedrijven. We bestaan nu bijna 4 jaar en zijn trots dat we per 1 september met een extra ruimte bij Van der Valk Vitaal zijn gestart.

We bieden in Van der Valk Vitaal meerdere vormen van psychotherapie aan zoals, EMDR, hypnotherapie, cognitieve gedragstherapie, NLP. De keuze van de therapievorm stemmen we volledig af op de situatie en behoefte van de cliënt. Voor ons is iedere cliënt uniek en verdient iedere cliënt een aanpak op maat. Deskundigheid, professionaliteit en een persoonlijke benadering staan centraal. Door aan de slag te gaan met de oorzaak van het probleem werken we toe naar langdurig herstel.

Indien er tevens fysieke klachten zijn zoals vermoeidheid, hoofdpijn, pijn in de nek-schouders-onderrug werken we nauw samen in ons integrale team om vanuit verschillende disciplines het herstel te bespoedigen.

Naast psychotherapie kunnen particulieren, bedrijven en werknemers bij ons ook terecht voor persoonlijke coachtrajecten met diepgang, loopbaanontwikkeling en persoonlijk leiderschap gericht op duurzame groei of verandering en voor trainingen op maat!
We maken graag het verschil voor jou!

Mocht je interesse hebben of vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen! We staan je graag te woord om af te stemmen wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt ons bereiken op 085 06 07 012 of via e-mail op info@zeeinbeweging.nl !

TOT ZIENS bij ZEE!

Zee in Beweging

Psychotherapie
Contactgegevens

T: 085-0607012

E: info@zeeinbeweging.nl Afspraak maken