Locaties

Van der Valk Vitaal heeft verschillende locaties. Op iedere locatie zitten diverse hoogwaardige specialisten die u helpen om gezond te worden, te zijn en te blijven. Dit noemen wij vitalenten. Denk hierbij aan een fysiotherapeut, diëtist, personal trainer en psycholoog. Daarnaast beschikt iedere locatie over de gebruikelijke hoogwaardige restauratieve gastvrijheid en ontspanningsmogelijkheden die u bij Van der Valk gewend bent.

Hotel Amersfoort-A1

Van der Valk Vitaal Amersfoort is gevestigd op de vierde en vijfde verdieping van het nieuwe gebouw van Hotel Amersfoort-A1.

Adres
Ruimtevaart 24
3824 MX Amersfoort

Contactgegevens
info@vandervalkvitaal.nl
033 454 0006

Hotel Tiel

Van der Valk Vitaal Tiel is te bereiken via de speciale Vitaal ingang aan de zuidkant van het hotel.

Adres
Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel

Contactgegevens
info@vandervalkvitaal.nl
0344 88 10 00

Hotel Vught

Van der Valk Vitaal in Vught zit gevestigd in Hotel Vught en beschikt over een fitnessclub, fysiotherapeut en beautysalon.

Adres
Bosscheweg 2
5261 AA Vught

Contactgegevens
info@vandervalkvitaal.nl
0344 88 10 00

Hotel Barcarola Spanje

Van der Valk Vitaal verlegt haar grenzen en biedt nu ook care- en vitaliteitsarrangementen aan in Van der Valk Hotel Barcarola in Spanje. U kunt hier onbezorgd genieten van een vakantie, waarin vitaliteit centraal staat. Volg yogalessen, zwemtrainingen of boek een voedingscoach of mindfulness training. Daarnaast beschikt Van der Valk Vitaal in Hotel Barcarola over een fitness en zijn er in de omgeving genoeg leuke wandel- of fietsroutes.

Adres
Carrer del pintor Pablo Picasso 1-19
17220
Sant Feliu de Guixols
Spanje

Contactgegevens
barcarola@valk.com
+34 972 32 69 32