Neem contact op
+31 344 88 10 00
Reserveren

Gezond worden

Van der Valk Vitaal helpt u bij het gezond worden. Onze therapeuten helpen u bijvoorbeeld bij het revalideren na een sportblessure of bij het herstellen na een ziekenhuis opname. Door de grote diversiteit aan specialismen, kunnen wij u onder professionele en deskundige begeleiding helpen.

U voelt zich op en top gast terwijl de fysiotherapeut en andere paramedici zoals onze ergotherapeut, podoloog of psychotherapeut u helpen om snel te herstellen en zowel fysiek als mentaal aan te sterken. Zij beschikken over moderne middelen en kunnen gebruik maken van de fitnessruimte en het zwembad (het zwembad gaat open vanaf medio 2016).

Van der Valk Vitaal onderhoud goede relaties met de lokale huisartsen en het ziekenhuis en heeft convenanten afgesloten voor medische hulp als dit nodig is.

Uit recent onderzoek blijkt dat gasten die revalideren in een veilige en comfortable omgeving sneller herstellen. Daarnaast blijven de lichamelijke functies te verbeteren en is de kwaliteit van leven hoger!

We bieden arrangementen aan waarbij u uw gezondheid kunt boosten, zoals een 'boost your body' of 'boost your mind'-arrangement. Kijk hiervoor op onze arrangementenpagina.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact met ons op of bekijk onze therapeuten.