Yogayounity

Bedrijfsyoga

Wilt u vitale, productieve en tevreden medewerkers? Dan bent u bij Yogayounity aan het juiste adres. Yogayounity biedt bedrijfsyoga gericht op vitaliteit, welzijn en succes. Uiteindelijk leidt dit tot minder stress en minder verzuim.

Eenvoudig en efficiënt

Yogayounity leert u om bewuster in het leven te staan, beslissingen te nemen vanuit ontspanning, effectiever te communiceren en echt te verbinden met anderen. En dit alles kan eenvoudig en efficiënt. Medewerkers kunnen deelnemen aan de sessies in eigen werkkleding. De sessies vinden plaats op de eigen werkplek of in een vergaderruimte en duren maximaal 30 minuten.

Aanbod

  • Wekelijkse Yogayounity sessies;
  • Yogayounity sessies voorafgaand aan of tijdens een meeting, opleidingsdag of themadag. Mogelijk in combinatie met procesbegeleiding;
  • Yogayounity Workshops op maat (45 - 90 minuten);
  • Individuele sessies (op maat).

In het voorjaar van 2020 leerde een wereldwijde crisis ons allen dat we méér thuis zouden kunnen werken en daarmee tijd en het milieu kunnen sparen. Er vonden méér online vergaderingen plaats dan ooit. Die bleken in veel gevallen efficiënter dan vergaderingen waarbij iedereen in één ruimte zit. In die periode vond ook de eerste Yogayounity Online Vergaderyoga Sessie plaats, met tientallen deelnemers van over de hele wereld.

We hebben besloten om deze live online sessies standaard in ons aanbod op te nemen. Hiermee ondersteunen we bedrijven / teams die (regelmatig) online vergaderen om de kwaliteit van de vergaderingen toe te laten nemen en ook op afstand te zorgen voor onderlinge verbinding en vitale medewerkers.

Ga voor meer informatie naar de website van Yogayounity. Of download het gratis e- book om in 4 minuten effectief te ontspannen.

Yogayounity

Yoga
Contactgegevens

Ruimtevaart 22 – 24
3824 MX Amersfoort

T: 06-15436979

E: info@yogayounity.com Afspraak maken