VEM Vitaal

Voel je fit, gezond en gelukkig!

VEM Vitaal is een kliniek die jou helpt om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Hiervoor gebruiken we verschillende methoden, technieken, producten en coachingstrajecten, waaronder een effectieve behandeling door middel van de EMS Bodytec-techniek, supplementen van NewFigure, heerlijke recepten en motiverende 1-op-1 afspraken. Wij helpen mannen en vrouwen van elke leeftijd met een persoonlijk en effectief traject waardoor je straks jouw doelstellingen kan behalen, of dat nu afslanken is, een gezondere levensstijl of het aanleren van nieuwe, succesvolle gewoontes. Wij zijn er voor je.

EMS BODYTEC

Met EMS Bodytec krijg je onder begeleiding van opgeleide Bodytec-trainer een training voor je totale lichaam in 20 minuten. Deze complete training van slechts 20 minuten staat gelijk aan 3 uur spierversteviging. Door Bodytec ga je jezelf sterker, fitter en gezonder voelen, afvallen en in korte termijn zichtbaar resultaat zien en voelen. EMS Bodytec is geschikt voor mannen en vrouwen die weinig tijd hebben maar toch effectief willen bewegen. Het is een innovatieve behandelingsmethode die uitermate geschikt is voor mensen met lichamelijke klachten. Door de electroden die op strategische plekken worden aangebracht, worden de gewrichten ontzien, met een maximale focus op de spieren.

NEWFIGURE

NewFigure heeft een afslankmethode die je naar keuze in de kliniek of online kunt volgen. Na een gratis intake maakt je persoonlijke coach met jou een voedingsplan. Deze coach begeleidt je ook in de periode na het afvallen met een nieuw voedings- en bewegingspatroon om jojoën te voorkomen. Je voedingsplan wordt gemaakt op basis van de lichaamsscan, jouw leefpatroon, jouw streefgewicht en eventuele medische complicaties. Door de combinatie van lekkere en gezonde maaltijden, met ontbijt, lunch, diner en snacks, en aminozuren voedingssupplementen, incl. chroom en B3 en B6 vitaminen val je af zonder honger en minimaal verlies van spiermassa. Jouw voedingsplan is goed inpasbaar in een gezinssituatie zodat je gewoon mee kan eten.

OVER VEM VITAAL

VEM Vitaal werd opgericht door Marjolein Koenen, een Nederlands-Surinaamse uit Tiel met een passie voor een gebalanceerd leven waarin gezin, sport, eten, mensen en het leven zelf centraal staan. Marjolein is gecertificeerde bewegings-, gewichts- en leefstijlcoach en kan al deze aspecten inzetten tijdens een coachingtraject en mensen daarmee helpen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven vol positieve energie. Het is voor iedereen haalbaar, ook voor jou!

VEM Vitaal

Personal coaching
Contactgegevens

Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel

T: 06-27840740

E: info@vemvitaal.nl Afspraak maken