Health consultancy Flexhealth

FlexHealth is een corporate health consultancy dat zich richt op de psychische en lichamelijke gezondheid van de werknemers binnen bedrijven. Hierin heeft het een unieke tweeledige focus: aan de ene kant bieden wij een traject voor high performing professionals, denk hierbij aan werknemers in managementposities en mensen die onder flinke druk staan om voortdurend hoge targets te behalen. Aan de andere kant bieden wij ook een traject voor de algemene gezondheid van de werknemers. Dit traject co-creëren wij samen met de klant zodat wij de meest toepasbare oplossing kunnen bieden. Met deze duale aanpak zorgen we ervoor dat wij een geheel gezondheidsbewuste organisatie creëren.

Visie

Het is onze doel om een betere werk – leven balans te bewerkstellen op de werkvloer. Dit doen we door middel van preventieve en therapeutische zorg, verankert in het wetenschappelijk vakgebied van kPNI-E-S. Dit is een mond vol, maar dat komt doordat het vijf bestaande wetenschappen integreert in één holistische aanpak. Deze aanpak valt onder de noemer Functional Medicine -leefstijlgeneeskunde toepasbaar in het dagelijks leven – met als basis de gedachte dat een actief en succesvol leven begint bij een gezonde geest in een gezond lichaam.

Naast bedrijven begeleiden we ook individuele klanten met hun persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.
Mijn aanpak is sterk, omdat het alles omvattend is, praktisch, oplossingsgericht en evident based.

Functionele geneeskunde & kPNI

De totale mens, niet alleen de klacht.

Veel mensen ervaren dagelijks lichamelijke en geestelijke klachten die maar niet overgaan. Traditioneel wordt er dan naar de klacht gekeken en krijgt iedereen met dezelfde klacht dezelfde behandeling. Dit terwijl de klacht het resultaat is van een dieperliggend probleem. En dat dieperliggend probleem is voor iedereen anders. De oplossing moet dus ook voor iedereen een andere zijn.

kPNI benadert het lichaam als geheel. Met deze holistische aanpak vinden we de oorzaak van je klachten. En als we de oorzaak kennen, komen we ook tot een oplossing. FlexHealth biedt orthomoleculaire ondersteuning, leefstijl analyse, voeding coaching, acupunctuur, fysiotherapie, beweging & mentale coaching, vaak in combinatie met elkaar, voor de beste resultaten. Niet simpelweg jouw klacht staat centraal, maar altijd jijzelf, als mens. kPNI werkt bovendien preventief, versterkt de werking van je medicatie en minimaliseert de bijwerkingen op je lichaam.

Hoe wij jouw (lichamelijke) klachten behandelen met kPNI

Het symptoom is nooit het échte probleem. De oorzaak van je aanhoudende klacht schuilt vaak in iets wat je nog niet weet, anders was je klacht waarschijnlijk al opgelost. Een ‘klein, onschuldig’ probleem uit het verleden kan nu of later voor grote problemen of ziektebeelden zorgen. De oplossing ligt dus in het verleden en met deze zoektocht maakt kPNI het verschil. Bij FlexHealth kijken we verder dan het symptoom en leggen we haarfijn uit hoe een vroegere, niet opgeloste (psychische of lichamelijke) wond kan leiden tot je uiteindelijke ziekte.

Achter iedere mens en elke klacht schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom kennen we bij FlexHealth geen standaardadviezen. Samen met jou doorgronden we hoe en waarom jouw klacht is ontstaan. Zo ontdekken we wat voor jóu de oplossing is. Jij als individu staat dus centraal.

Je kunt pas werken aan een oplossing voor jouw klachten als je weet wat de oorzaak is. Daarom maken we in ons eerste gesprek een tijdlijn van je levenservaringen en klachten. Wanneer en hoe zijn de symptomen ontstaan? En vooral, waarom zijn ze ontstaan?

Tijdens ons tweede consult krijg je een persoonlijk voeding- en leefstijl advies. Dit advies pas je heel gemakkelijk toe in je dagelijks leven; je kunt er meteen mee beginnen en het is goed vol te houden. Denk aan oefeningen die je tijdens je werk kunt doen, of gezonde maaltijden om mee te nemen in je lunch box.

Als je intensievere ondersteuning nodig hebt, maken we een vervolgplan. En bij complexe klachten stellen we graag een persoonlijk behandelplan voor je op. We begeleiden je naar je optimale conditie, zowel mentaal als fysiek.

Een actief en succesvol leven begint bij een gezonde geest in een gezond lichaam.

INTERMITTENT LIVING REIS

Gezondheidsproblemen ontstaan steeds eerder in het leven, al openbaren de symptomen zich vaak pas jaren later.

Intermitterent leven kan voorkomen en genezen. Ga mee met een meerdaagse Intermittent Living reis, hier in Amersfoort in samenwerking met Van der Valk Vitaal en leer alle tools voor je gezondheid te begrijpen en toe te passen in je dagelijks leven.

FlexHealth is powered by Centrum Engelbrecht

www.flexhealth.eu
www.centrumengelbrecht.nl
www.intermittentliving.nu

Health consultancy Flexhealth

Corporate health consultancy
Contactgegevens

Ruimtevaart 24
3824 MX Amersfoort

T: 06 – 4214 6821

E: flexhealth@outlook.com Afspraak maken