Capilares

Last van kleine pijntjes, kleine ongemakken, rugklachten, of bijvoorbeeld ontstekingen ?

Wie heeft ze niet: zeurende pijntjes, rugklachten of van die ongemakken waarvan we allemaal denken dat het wel bij de leeftijd zullen horen.

Capilares biedt fysische vasculaire therapie van Bemer aan.

Deze therapie stimuleert de doorbloeding van de kleinste haarvaten en zorgt daarmee voor een verhoging van de efficiency van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de lichaamseigen herstelprocessen.

Wist u dat :

  1. De Bemer Group al meer dan 21 jaar deze therapie met veel succes aanbiedt.
  2. Bemer systemen in meer dan 50 landen wereldwijd verkocht worden (waaronder in Amerika en Australië).
  3. Er wereldwijd meer dan 45.000 ziektebeelden zijn, waarvan ruim 80% gerelateerd wordt aan een slechte of verminderde doorbloeding van de haarvaten.
  4. Er in Europa meer dan 40.000 amputaties per jaar worden uitgevoerd met als voornaamste oorzaak een slechte doorbloeding (denk bijvoorbeeld aan Diabetes).
  5. 25% van de doorbloeding van het lichaam plaatsvindt in de botten van de mens en daarmee botten aanzienlijk sterker worden door Bemer Therapie.
  6. Het menselijk lichaam dermate goed gebouwd is dat de problemen met de doorbloeding in de haarvaten pas na ongeveer 15 tot 20 jaar merkbaar worden.
  7. Er sinds 2017 meer dan 100 medische artikelen (waaronder van The American Heart Assiocation) gepubliceerd zijn over het onderwerp “ small blood vessels ; big health problems”. (kleine bloedvaten, grote gezondheidsproblemen).

image-4.png

Omdat ons lichaam meer dan 100.000 km aan slagaders, aders en haarvaten bevat kan het hart met haar pompbeweging dit onmogelijk alleen aan en vindt er een extra pompbeweging plaats in de haarvaten. Na ons 25e levensjaar neemt met name de functie van deze laatstgenoemde pompbeweging (ook wel vasomotie genoemd) af. De 100.000 km aan bloedsomloop voorziet het lichaam van voedingsstoffen en zuurstof. 74% van deze bloedsomloop vindt plaatst in de haarvaten (dit noemt men ook wel microcirculatie). Daar voorzien bloedcellen zowel weefsel als organen van voedingsstoffen en zuurstof en voeren ze tegelijkertijd afvalstoffen af. Juist daar is de fysische vasculaire therapie van Bemer actief en vindt er een verbetering plaats van rond de 30% van deze vasomotie (ter vergelijking : een sporter op atletisch niveau heeft een vasomotie die ongeveer 7% beter is dan van een gezond persoon).

Mentale fitheid is nauw verbonden met de lichamelijke gezondheid. De therapie is in staat om het positieve effect van gezonde en evenwichtige voeding alsmede dat van lichamelijke beweging te versterken. We kunnen uiteraard niemand het eeuwige leven bieden, maar we kunnen wel de mogelijkheid bieden om op jonge, maar ook op gevorderde leeftijd, op geestelijk en lichamelijk vlak de uitdagingen van zaken als stress, onze mobiele telefoon en te weinig slaap, het hoofd te kunnen bieden.

Belangrijk om te weten is dat ook als u geen actuele of acute klachten heeft Bemer therapie structureel bijdraagt aan een betere gezondheid en een hogere kwaliteit van leven.

image-5.png

Praktische informatie :

De behandeling vindt plaats onder toezicht van een gediplomeerde Bemer consulent(e). Afhankelijk van de klachten en de gekozen behandelingsmethode duurt de behandeling 8 tot maximaal 20 minuten en dient, indien noodzakelijk, meerdere malen per week herhaald te worden. Tijdens de behandeling ligt u comfortabel op een ligstoel, terwijl het systeem haar werk doet.

Voor de behandeling werken wij met abonnementen waarbij u kunt kiezen tussen 10 behandelingen of bijvoorbeeld 25 behandelingen. Uiteraard is dit afhankelijk van de diagnose.

Mocht u willen overgaan tot de aanschaf van een Bemer systeem voor thuisgebruik, behoort dit ook tot de mogelijkheden en spreken wij deze graag met u door.

image-6.png

Voor verder informatie en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met:

Capilares tel.: 06-290 308 39 image-2.png image-3.png

Capilares

Vasculaire Therapie
Contactgegevens

Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel

T: 06-29030839

E: capilaresnl@gmail.com Afspraak maken