Burn-out coaching - De VitaliteitsGroep

Wij omarmen de samenwerking met Van der Valk Vitaal

De VitaliteitsGroep (VG) is een landelijk bureau dat zich richt op de kwaliteit van de dienstverlening met betrekking tot stress en burn-out. Niets meer en niets minder. VG heeft een van de grootste coach portfolio met daarin de meeste specialisaties van Nederland, maar gaat veel verder dan het aanbieden van kennis en ervaring. Bij iedere aanvraag wordt binnen 24 uur een coach geselecteerd die past binnen de probleemstelling. De juiste klik tussen coach en werknemer zijn fundamenteel in het succes van elk herstel binnen 90 dagen.

Nadat de werknemer en coach de benodigde klik hebben, heeft VG een actieve rol om te verzorgen dat de coach gebruik maakt van andere coaches. Expertises binnen de VG coach portfolio gebaseerd op de benodigde specialisaties met betrekking tot de unieke situatie van de werknemer. Iedere coach heeft toegang tot de VG portal om uit ca. 200 expertises een collega coach in het traject te betrekken. De geselecteerde specialisten hebben een actieve participatie in het traject en hiermee wordt de beloofde multidisciplinaire aanpak werkelijkheid.

Ieder traject wordt actief gemanaged op kwaliteit van uitvoering. VG combineert hiervoor een serie overlappende controleprocessen, zowel digitaal als persoonlijk. Hierdoor kan er op ieder moment een status en een verwachtingsplan worden gedeeld (binnen de AVG regels) met zowel de werknemer, de werkgever en de geselecteerde coach. Daarnaast worden externe partijen zoals bedrijfsartsen, Arbodiensten en verzuim verzekeraars met regelmaat door de coach en VG geïnformeerd, wederom binnen de AVG regels.

Burn-out blijft een uniek en persoonlijk probleem. De processen ontwikkeld door VG zijn gecreëerd om middels een holistische aanpak de effectiviteit van de coaches te vergroten. Voor de betalende partijen (de werkgever en/of verzuim verzekeraar) zijn re-integraties binnen 90-dagen en de verlaagde kosten sterke voordelen van de VG-methode.

Burn-out coaching - De VitaliteitsGroep

Coaching
Contactgegevens

Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel

T: 088 - 2010500

E: info@vitaliteitsgroep.nl Afspraak maken