Van der Valk Vitaal zoekt Pedicure

27 november 2019

Bij Van der Valk Vitaal in Amersfoort zijn we op zoek naar een medisch pedicure die voor 1 dag in de week gebruik wilt maken van de praktijkruimte van Beautysalon Yarona.

Wat is Beautysalon Yarona?
Al vele jaren verzorgt Beautysalon Yarona professionele behandelingen op het gebied van onder andere: huidverbetering, huidverzorging, verschillende massages, Reiki en zwangerschapsarrangementen.
Beautysalon Yarona werkt holistisch, wat betekent dat niet alleen het gezicht wordt behandeld maar ook voeten, rug, armen en benen. Ook is er in bepaalde gevallen de mogelijkheid om een kleipakking aan te laten brengen in combinatie met een etherische olie op het lijf.

Wat is Van der Valk Vitaal?
Van der Valk Vitaal is dé plek om gezond te worden, gezond te zijn en gezond te blijven. Zowel voor bedrijven als voor het individu. Wij bieden diverse hoogwaardige specialisten onder één dak voor een vitale en energieke toekomst van mens en bedrijf. Deze specialisten noemen wij Vitalenten. Denk hierbij aan een fysiotherapeut, diëtist, personal trainer en dus ook Beautysalon Yarona. Daarnaast beschikt de locatie over de gebruikelijke hoogwaardige restauratieve gastvrijheid en ontspanningsmogelijkheden die u bij Van der Valk gewend bent.

Wat zoeken we:
We zijn op zoek naar een medisch pedicure die elke maandag gebruik wilt maken van de ruimte van Beautysalon Yarona. De salon in netjes en compleet ingericht en er kan gebruikt gemaakt worden van de vaste inrichting. Je bent zelf verantwoordelijk voor klandizie en kan eventuele doorverwijzing vanuit de beautysalon, Vitaal of het hotel meenemen.

Kosten:
€ 25 euro per dagdeel (4 uur)