Van der Valk Vitaal start samenwerking met Richting

16 mei 2019

Per 1 mei heeft Richting een nieuwe vestiging bij Van der Valk Vitaal in Amersfoort. Richting is dienstverlener in de markt van Werk en Gezondheid en begeleidt bedrijven en medewerkers op het gebied van verzuim, inzetbaarheid en arbeidsomstandigheden.

Richting biedt haar diensten aan vanuit inspirerende sportlocaties waar men werkt aan vitaliteit en gezondheid. Van der Valk Vitaal is daar een goed voorbeeld van. Binnen Van der Valk Vitaal kan men aan meerdere onderdelen van vitaliteit werken.

De samenwerking tussen Richting en Van der Valk Vitaal is gericht op het beoordelen en begeleiden van ziekteverzuim en het bieden van de juiste behandeling op het juiste moment. Door het uitvoeren van Preventief Medisch Onderzoek bij Vitaal Lab, heeft de case manager een duidelijk beeld van de staat van de medewerker. Vervolgens wordt een gerichte behandeling geadviseerd, dit is altijd maatwerk.

Bij Van der Valk Vitaal kan men vervolgens terecht voor fysiotherapie, diëtiek, psychologie, coaching en eerstelijns zorg. Hierdoor zijn directe en efficiënte behandelingen mogelijk met als resultaat: de duur van het ziekteverzuim verkorten ten opzichte van reguliere arbodienstverlening.

Richting is specialist in arbeidsgerelateerde zorg. Vanuit dit specialisme zullen er tevens lezingen, kennis evenementen en bijeenkomsten plaatsvinden bij Van der Valk Vitaal in Amersfoort. Met als gemeenschappelijk doel: werkend Nederland vitaler te maken.

Van der Valk Vitaal ziet de samenwerking als een stap in de goede Richting!

Meer informatie over Richting? Klik hier.