To do: live in the moment

25 juni 2019

Thema: mentaal

Geschreven door Beauty Licious

Schoonheidsbehandelingen zorgen voor een gereinigde, gehydrateerde en in balans gebrachte huid. Daarnaast brengen ze de broodnodige ontspanning waar zovelen naar snakken. Ontspanning is essentieel om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning. U functioneert beter wanneer u voldoende rust en ontspanningsmomenten inbouwt en zit lekkerder in uw vel. Een gezin, werk, sport en sociaal leven kunnen soms zorgen voor vermoeidheid, stress en een verminderde weerstand. Alle ballen in de lucht houden en dan het liefst op een Instagram waardige manier. Ook al weet u dat dit medium geen realistisch beeld schetst, stiekem kan het u toch wat onzeker maken. Zorg dat u regelmatig offline bent. Gooi die telefoon op stil en kijk een paar uur niet op social media of uw mail. Tot een aantal jaar geleden waren we ook niet 24 uur per dag overal te bereiken en dat hebben we prima overleefd. Sterker nog, het aantal burn-outs is sindsdien fors gestegen. Besteed de tijd die u normaal scrollend doorbrengt aan bijvoorbeeld wandelen, sport, hobby's en u zult zien dat u zich veel beter oplaadt.

Wat bijzonder is om op te merken tijdens een gezichtsbehandeling, is dat hele simpele dingen als ontspannend worden ervaren. De milde geur van producten, de zachte deken waaronder u ligt en natuurlijk de massage. Alle onderdelen helpen mee aan uw gemoedstoestand. Het laat u genieten van simpelweg even niets moeten en uzelf de tijd te gunnen om stil te staan bij wat
u voelt en ruikt. Door dit met regelmaat te doen, zult u veel meer in balans zijn. Zorg dus dat u uzelf niet vergeet in uw volgende planning!