Neem contact op
+31 344 88 10 00
Reserveren

Unieke kerstcadeau tips

28 november 2018

De feestdagen komen er weer bijna aan. Misschien bent u al druk op zoek naar leuke cadeaus. Ieder jaar wordt het weer lastiger om iets leuks te verzinnen. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met unieke kerstcadeau tips die u bij Van der Valk Vitaal kunt aanschaffen.

1. Massage

De feestdagen leveren voor sommige mensen veel stress op. Een voucher voor eem massage is dan het perfecte cadeau om aan iemand cadeau te geven. En wie houdt nu niet van een lekkere massage. Sawatdee Spa heeft al massages vanaf €30,-.

2. Schoonheidsbehandeling

Een schoonheidsbehandeling is zowel voor mannen als voor vrouwen een leuk cadeau om te geven. Denk aan een 'Destress' behandeling of een 'Fresh & Relax behandeling'. Bij Beauty Licious boekt u een behandeling vanaf €28,-.

3. 10-badenkaart

Heeft u sportieve familieleden? Dan is een 10-badenkaart van Aqua Vita een origineel en leuk cadeau om te geven. Vooral als u zelf ook graag wil gaan zwemmen, maar niet alleen wilt. Want samen zwemmen is natuurlijk altijd leuker dan alleen.

4. Health Check

Dit cadeau is eigenlijk voor iedereen interessant. Zowel voor mensen die veel met hun gezondheid bezig zijn, maar ook voor mensen die gewoon nieuwsgierig zijn naar hun gezondheid. Tijdens een Health Check bij Vitaal Lab wordt zowel de fysieke als de mentale gezondheid gemeten. Naderhand krijgt men een persoonlijk adviesrapport. Klinkt interessant toch? U boekt al een Health Check vanaf €65,-. Vraag hier naar de mogelijkheden!

5. Knipbeurt

Iedereen moet zo nu en dan eens naar de kapper, dus waarom geen tegoedbon voor een knipbeurt geven? Het is dan wel een praktisch cadeau, maar u weet tenminste zeker dat het niet in de prullenbak belandt. Liever geen tegoedbon geven? Een fles goede shampoo halen bij Hipzz Hairdesign is ook altijd een goed idee.