Vitale werknemers in uw bedrijf

4 september 2019

Gezonde werknemers, gezonde bedrijven

Steeds meer organisaties onderkennen het belang van fysieke, emotionele én mentale vitaliteit. Vitale werknemers zijn productiever, zij nemen vaker regie in hun eigen ontwikkeling en dragen bij aan een lager ziekteverzuim.

Eén van de belangrijkste pijlers voor het verkrijgen van meer vitaliteit is een gezond voedingspatroon. Hippocrates, de vader van de Westerse Geneeskunde zei 2400 jaar geleden al: “Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”.

Maar hoe ziet zo’n voedingspatroon er in de huidige tijd uit en hoe breng je het elke dag zonder te veel moeite in praktijk? Tijdens onze interactieve en inspirerende vitale leefstijlworkshops laten we het de deelnemers zelf ervaren, waarmee de 1e stap al is gezet. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de workshops;

“Haal meer energie uit uw voeding”

Welke voeding vreet energie en welke voeding zorgt er nu voor uw medewerkers zich fit en energiek voelen! Hoe voorkomt u nu die bekende lunchdip? Deze workshop geeft de medewerker bewustwording over het eigen voedingspatroon!

“Grip op uw eetgedrag”

Groente, fruit, voldoende bewegen… het klinkt allemaal zo bekend en vertrouwd. En toch…. lukt het vaak onvoldoende om écht goed voor onszelf te zorgen, om ons lichaam te geven wat het nodig heeft. Hoe komt dat? Hier krijgt u tijdens deze workshop de antwoorden op!

Voor meer vitale leefstijlworkshops kijk op kristaboots.nl/vitale leefstijlworkshops of greenyourself.nl/vitaleleefstijlworkshops

Naast vitale leefstijlworkshops kunnen wij op meerdere manieren een bijdrage leveren aan de vitaliteit van uw organisatie.

Als gediplomeerde coaches hebben wij met onze Food&Business achtergrond én ervaring als natuurvoedingskundige een unieke combinatie aan kennis en vaardigheden opgebouwd.
Deze zetten wij succesvol, met veel enthousiasme en doelgerichtheid in binnen het bedrijfsleven.

Brenda Bas, www.greenyourself.nl, info@greenyourself.nl, Tel. 0612041549

Krista Boots, www.kristaboots.nl, info@kristaboots.nl, Tel. 0624778624