Neem contact op
+31 344 88 10 00
Reserveren

Getest: Thaise massage bij Sawatdee Spa

8 januari 2019

Geschreven door Andrienne van der Nat

Een tijdje terug besloot ik om eens een Thaise massage te nemen bij Sawatdee Spa. Volgens mijn opa en oma zijn dat de beste massages namelijk. Aangezien ik nog nooit eerder een Thaise massage heb gehad, wist ik niet precies wat ik kon verwachten. Een beetje spannend vond ik het dus wel.

Op de tweede etage aangekomen, werd ik welkom geheten door één van de Thaise masseuses. Terwijl zij buiten de deur wachtte, kon ik mijn kleding uitdoen en plaatsnemen op de massagetafel. Ik kreeg een massage, waarbij mijn rug, nek, benen, voeten, armen en handen werden gemasseerd. De masseuse legde steeds netjes uit wat ze deed, dat was wel fijn.

In het begin is het wel even wennen zo’n Thaise massage. De masseuse gebruikte namelijk haar hele lichaamsgewicht om druk uit te oefenen op mijn spieren. Maar blijkbaar had ik zo’n massage hard nodig, want ik hoorde van alles kraken. De punten waar het echt vastzat, kregen extra aandacht en werden goed losgemaakt. Daarna voelde ik me wel echt ontspannen en liep ik herboren de deur uit. Dit moet ik echt vaker doen.